Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Ekipa FilmPeeka u ljetnom specijalu

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 29.07.2019. / Autor: Moj Film Ekipa FilmPeeka u ljetnom specijalu

Teško je vjerovati, ali ekipa FilmPeeka se nakon skoro sedam punih mjeseci vratila s novom epizodom! Riječ je o dvodijelnom ljetnom specijalu kojeg su iz milja nazvali „FilmPeek SS – Summer Special“, a u kojem se dotiču najnovijih televizijskih serija i filmova koje su pogledali u posljednjih malo više od pola godine. Ljetni specijal razdijeljen je na dva dijela, a u prvom Luka i Vajta raspravljaju o nominacijama za prestižnu televizijsku nagradu Emmy koje su objavljene prije desetak dana, uz poseban osvrt na HBO-ove „Igru prijestolja“ i „Černobil“  te Netflixov hit „When They See Us“. U drugom dijelu koji će biti objavljen nadolazećeg vikenda razgovarat će o filmovima, a po prvi puta službeno u razgovoru pridružit će im se i treći član ekipe – Matea.

 

 

Podsjetimo, FilmPeek je hrvatski YouTube kanal pokrenut u ožujku 2018. godine od strane troje filmskih entuzijasta različitih generacija. Luka i Vajta nastupaju ispred kamere, a mlada Matea nalazi se u ulozi producentice kanala i brine za sve ono važno što se događa iza kamere (a ponekad i ispred). Tijekom 2018. godine izašle su dvije sezone – jedna tijekom proljeća sa sedam, a druga tijekom jeseni sa punih deset epizoda. U nastavcima se raspravljalo uglavnom o aktualnim filmovima s kino repertoara poput „Osvetnika: Rat beskonačnosti“, „Black Panthera“, „Bohemian Rhapsody“, „Noći vještica“, ali i nominacijama za Oscare te omiljenim televizijskim serijama.

 

Na samom kraju godine, ekipa FilmPeeka izbacila je i Božićni specijal s najboljim filmovima godine. Sve te posebne epizode zapravo služe kao most za lakše dočekivanje naredne, treće sezone koja sve obožavatelje očekuje ove jeseni. Takva je situacija i s ljetnim specijalom, a sve nas to pomalo podsjeća na format prave televizijske serije koja ima malo epizoda po sezoni, ali rupe puni upravo specijalima.


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?