Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Drugom vikendu Screen on the Green-a prijeti dobra zabava!

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 27.05.2016. / Autor: Moj Film Drugom vikendu Screen on the Green-a prijeti dobra zabava!

Prvom vikendu Screen on the Green-a prijetila je kiša u petak, no usprkos tome otvorenje šestog po redu festivala nije došlo u pitanje.

Večer hrvatskog filma okupila je na predstavljanju projekcije do sada najveći broj članova ekipe filma "Vis-a-Vis", a okupljene su pozdravili redatelj Nevio Marasović i jedan od glavnih glumaca Janko Popović Volarić. Također, naposredno prije projekcije kratkometražnog "Poklon predsjednika Nixona" imali smo prilike čuti utiske sa snimanja i od redatelja Igora Šeregija kojeg je iz publike podržavao i jedan od glavnih glumaca - Rene Bitorajac.

Voditelj Mario Petreković "izrešetao" je govornike pitanjima i najavio projekcije oba filma.

Nedjelja je bila u znaku KOZa - kviza općeg znanja - okupljene ekipe vidjele su da se znanje isplati te su pokupile mnoštvo bogatih nagrada sponzora.

Ovoga vikenda čeka nas druga po redu lokacija - Jarun. Filmski program donosi novih šest kratkometražnih i dugometražnih filmova, za glazbu će se pobrinuti bend Genetic plant, a ponovno vas pozivamo i da se prijavite na radionicu fotografije (http://foto-tecaj.com) te novo izdanje kviza KOZa.

Radionice i filmovi su besplatni, a za kviz se naplaćuje grupna ulaznica čiju cijenu jedva da ćete osjetiti na svom budžetu ..od vas tražimo tek da se unaprijed prijavite za radionice i kviz te da naravno - dođete.

Preporučamo da na službenoj stranici festivala pogledate detaljan program po danima te da pripremite dekice za najbolji filmski piknik u gradu. Sve aktualne novosti možete pronaći na službenom webu www.screen.com.hr ili facebook stranicama "SCREEN on the GREEN". Čekamo vas u zagrebačkim parkovima!

screen on the green


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?