Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Billy Crystal voditelj Oskara 2012.

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 12.11.2011. / Piše: Ivan Čupić Billy Crystal voditelj Oskara 2012.

Ovih dana glavna holivudska tema bila je nepromišljena izjava redatelja Bretta Ratnera, sada već bivšeg producenta nadolazećih Oskara, kako je ''uvježbavanje pred snimanje za pedere (termin: fags)''. Ratner nije stao na tome, pa se u jednom drugom dnevnom intervjuu temeljito izjasnio po pitanju vlastitog privatnog života. Naravno, Akademija je odmah prepoznala rizičan faktor i do kraja dana sve je bilo jasno - Ratner mora odstupiti.

Ono čemu se nismo nadali bio je odlazak komičara Eddieja Murphyja, koji je odlučio slijediti redatelja nedavne ''Velike krađe nebodera'', u kojem je i sam glumio. Šteta, jer bila je to idealna prilika da se nekadašnja komičarska zvijezda vrati nakon čitave serije flopova koji su ga u potpunosti udaljili od publike. Čini se kako će Oskari i Eddie Murphy posljednji put biti u istoj rečenici, ali za svaki minus dobivamo jedan plus, jer novi će voditelj, po deveti put, biti provjereni Billy Crystal (''Kako je Harry sreo Sally'').

Evo što je Crystal tweetao, nakon prvih vijesti o vođenju: ''Vodim Oskare da me mlada gospođica u ljekarni prestane pitati ime kada kupujem lijekove. Radujem se nastupu.''

Ubrzo je slijedila i potvrda od strane Varietyja.

Crystal se pokazao kao jedna od rijetkih svijetlih točaka prošlogodišnjeg festivala slavnih, tim više što je izrazio nostalgiju i želju za povratkom. Akademija, naravno, igra na sigurno i u pozadinskoj ekipi, budući da je za producenta uzet Brian Grazer.

And the Oscar goes to...

Brett Ratner Brian Grazer Eddie Murphy Billy Crystal Ivan Čupić Cafe Cinema Oskari Oscars 2012.


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?