Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Batman v Superman: Zora pravednika dostupan na DVD-u i Blu-Ray-u

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 01.09.2016. / Autor: Moj Film Batman v Superman: Zora pravednika dostupan na DVD-u i Blu-Ray-u

"Batman v Superman: Zora pravednika Ultimate Edition” sadrži produženo izdanje filma sa više od 30 minuta priče koju nije bilo moguće vidjeti u kinima.

U novom hitu redatelja Zacka Snydera, "Batman v Superman: Zora pravednika,” glume Oscarom nagrađeni Ben Affleck ("Argo”) kao Batman/Bruce Wayne i Henry Cavill ("Čovjek od čelika” "Šifra U.N.C.L.E.”) kao Superman/Clark Kent.

Snyder film režira prema scenariju Chrisa Terrioa i Davida S. Goyera, utemeljenom na likovima DC Comicsa, uključujući Batmana, osmišljenog od Boba Kanea i Billa Fingera i Supermana, kreiranog od Jerrya Siegela i Joea Shustera. Producenti filma su Charles Roven i Deborah Snyder sa Wesleyjem Collerom, Geoffom Johnsom i Davidom S. Goyerom kao izvršnim producentima. 

Nakon posljednjih Supermanovih akcija, raste nezadovoljstvo među ljudima koji se pitaju kakvog junaka zapravo trebaju. Strahujući od nepredvidivih poteza božanskog superjunaka, zaštitnik Gotham Cityja kreće prema Metropolisu kako bi mu se suprotstavio. Dok se Batman i Superman pripremaju za rat, stvarna prijetnja raste i prijeti cjelokupnom  čovječanstvu.

SADRŽAJ PROIZVODA

Uz hit film "Batman v Superman: Zora pravednika” na Blu-rayu 3D, Blu-ray-u i DVD-u možete pronaći i slijedeće Dodatne sadržaje:

  • Snaga i moć udarca (DVD)
  • Ujedinjenje najboljih na svijetu (Blu-ray i Blu-ray 3D)
  • Bogovi i ljudi: Susret divova (Blu-ray i Blu-ray 3D)
  • Ratnica, mit, čudo - Wonder Woman (Blu-ray i Blu-ray 3D)
  • Ubrzavajući dizajn: Novi Batmobile (Blu-ray i Blu-ray 3D)

 Distribucija: Menart Film

dvd bluray 3d bluray menart menart film Batman V Superman


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?