Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

8. Vukovar film festival u CineStar kinima!

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 04.09.2014. / Autor: Moj Film 8. Vukovar film festival u CineStar kinima!

Od danas, 4.9.,u CineStarima Zagreb, Osijek i Rijeka prikazuju se 4 naslova s netom održanog 8. Vukovar film festivala!

Radi se o naslovima Čuda, Bijeli Bog, Dvojniku i Diplomaciji!

DIPLOMACIJA / DIPLOMATIE / DIPLOMACY

Redatelj: Volker Schlöndorff
Trajanje: 85 min

Neposredno pred zoru Dietrich von Choltitz, njemački vojni guverner Pariza, spreman je izvršiti naredbu Adolfa Hitlera o dizanju glavnog grada Francuske u zrak. Mostovi i spomenici uskoro će eksplodirati. Ipak, Pariz nije uništen. Iz kojih je razloga Dietrich von Choltitz odbio prenijeti Hitlerovo naređenje, usprkos bezgraničnoj odanosti Trećem Reichu? Je li Raoul Nordling, švedski konzul i general u Parizu utjecao na to da se general predomisli?

Trailer - Diplomacija

ČUDA / LE MERAVIGLIE / WONDERS

Redatelj: Alice Rohrwacher
Trajanje: 110 min

Gelsominina obitelj funkcionira vrlo posebno. Prije svega njoj je tek 12 godina i ona je glava obitelji. Njezine tri mlađe sestre ju slušaju i sve rade pod njenim budnim okom. No sve je to tajna u njihovom vrlo izoliranom svijetu. Gelsominin otac Wolfgang je stranac a Gelsomina je buduća kraljica ovog začudnog i nevjerojatnog kraljevstva. Ona ima talent za pčelarstvo i izradu meda..

Trailer - Čuda

BIJELI BOG / FEHER ISTEN / WHITE GOD

Redatelj: Kornél Mundruczó
Trajanje: 90 min

13-godišnja Lili čini sve ne bi li zaštitila svoga psećeg ljubimca Hagena no njezin otac psa pušta na ulicu. Hagen i njegova lijepa vlasnica očajnički traže jedan drugoga dok Lili ne izgubi nadu. Očajnički se boreći da preživi, beskućnik Hagen shvaća da nisu svi najbolji pasji prijatelji. Hagen se pridružuje bandi pasa lutalica no brzo ga uhvate..

Trailer - Bijeli Bog

DVOJNIK / DOUBLE

Redatelj: Richard Ayoade
Trajanje: 93 min

Simon je ustrašen mladić koji vrluda sam u svijetu punom indiferencije. Zanemaruju ga na poslu, ne voli ga vlastita majka, a žena njegovih snova ga ignorira. Osjeća se nemoćnim prevladati tu situaciju. Dolazak novog kolege Jamesa, uzdrmati će njegov balans. James je Simonov fizički dvojnik no s druge strane, one mentalne i emocionalne, on je njegov antipod - samouvjeren, karizmatičan i zna sa ženama. Na Simonov užas, James će uskoro početi preuzimati njegov život.

Trailer - Dvojnik

Cinestar Cinestar Rijeka Cinestar Zagreb vff vukovar film festival cinestar osijek Dvojnik bijeli bog čuda vff 8 diplomacija


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?