Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

O filmu

Ulični tango

Ulični tango (2006)

Take the Lead

Žanr Drama, Glazbeni, Mjuzikl
Godina 2006
Redatelj Liz Friedlander
Preporuka korisnika
Sviđa mi se (
4
) Ne sviđa mi se (
3
)
U kina Na DVD Na BluRay

Sinopsis

Pierrea Dulaine (Antonio Banderas) je motivirajući učitelj i plesni natjecatelj s Manhattana, koji se posvećuje podučavanju plesa šarolikoj grupi problematičnih njujorških srednjoškolaca. U početku učenici su skeptični prema Dulaineovim namjerama, pogotovo kada doznaju čemu ih želi podučiti, ali njegov nepokolebljiv duh i predanost polako ih navodi da prihvate njegov program. Čine čak i korak više, kombinirajući Dulaineov standardni ples sa svojim jedinstvenim hip-hop stilom i glazbom kako bi stvorili visoko-energičnu plesnu fuziju. Kako Dulaine postaje mentor svojim učenicima, od kojih mnogi nisu imali svijetlu budućnost, inspirira ih da usavrše svoje znanje plesa za prestižno natjecanje u klasičnom plesu.

Film info

Trajanje filma : 01:59:00 Distributer : Nema informacije
Datum izlaska :   7. Travanj 2006. U kinima od :   Nema informacija
Web stranica : Nema informacija Na DVD-u od:   Nema informacija
    Na Blu-rayu od:   Nema informacija

Glumci i filmaši

Uloge : Antonio Banderas, Rob Brown, Yaya DaCosta
Redatelj : Liz Friedlander
Producent : Christopher Godsick, Michelle Grace
Scenarist :   Dianne Houston
vidi sve...

Komentari (2)

Riorian 01.09.2015. u 11:53:55 "Ulični tango" atraktivan je, dinamičan i nadasve lijep film nabijen pozitivnom energijom, plesom i ljudskošću. Energija mladih glumica i glumaca, te njihova plesna umijeća ostavljaju bez daha. Koreografija plesnih pokreta, režija i montaža savršeno se nadopunjuju s glazbom, ritmovima i pričom. Redateljica Liz Friedlander majstorski je rukovodila nadahnutim ekipama ispred i iza kamere podarivši nam film koji se može uvijek iznova gledati s jednakim guštom i žarom bez da gubi na zanimljivosti i dojmu. Cijeli glumački ansambl od statista do glavnih i sporednih glumaca, uključujući veterane Alfre Woodard i Antonia Banderasa, funkcionira besprijekorno interferirajući međusobno na harmoničan i spontan način kakav se samo poželjeti može.
Riorian 01.09.2015. u 11:54:11 Rijetki su slučajevi kada se u jednom projektu spoji toliko različitih osobnosti i talenata koji k tome uspostave tako iskrenu koheziju, zajedništvo i istinsko prijateljstvo da savršeno funkcioniraju i nadopunjuju se u svom kreativnom radu, a njihovi međusobni odnosi i dobre vibracije budu tako uspješno preneseni na filmsko platno. U ovom filmu to je sve učinjeno toliko uspješno da radnja filma glatko teče pretapajući se iz scene u scenu u jednom kontinuiranom ritmu. “Ulični tango“ film je koji će vam popraviti raspoloženje i vratiti nadu u dobrotu i ljudskost. Uživajte!

Komentiraj film

Kako biste komentirali film, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Pretraži projekcije

Ocjena filma

6,8
Ukupna ocjena
6,5
Naša ocjena
Moja ocjena

Datum izlaska

     
U kinima
     
Na DVD-u
     
Na BluRay-u

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?