Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Znamo da želiš biti dio četverodnevnog filmskog kuglanja!

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 14.08.2013. / Autor: Moj Film Znamo da želiš biti dio četverodnevnog filmskog kuglanja!

Još nas samo mjesec dana dijeli od četiri najžuća dana u godini , od četiri dana filmske manifestacije o kojoj bruje srednje škole diljem Hrvatske! Svi znate- radi se o 18. Filmskoj reviji mladeži i 6. Four River Film Festivalu koji će se održati od 11. do 14. rujna u Karlovcu.

Filmovi koji ulaze u festivalsku i revijsku konkurenciju već su odabrani, ali natjecateljski duh i ludu kreativnost srednjoškolaca organizator nije htio zaustaviti samo na tome. 15. srpnja bili ste pozvani na filmski natječaj koji vam osigurava četiri nezaboravna dana na najvećoj hrvatskoj srednjoškolskoj filmskoj manifestaciji. Sve što je trebalo napraviti jest imati ideju i mobitel, a mašti pustiti na volju. Za kartu za sjedalo tik do nekih naših najvećih filmskih faca trebalo je snimiti film u trajanju od 30 sekundi na temu "Kuglanje" što ste vješto i činili, a baš zbog vaše kreativnosti i stalnog pristizanja novih filmića organizator je odlučio produžiti trajanje natječaja. Tako vaše uratke nestrpljivo očekuju još tjedan dana- do 23. kolovoza, a nakon što ih snimite,  šaljite ih u inbox FB stranice Four River Film Festivala: www.facebook.com/four.river.film.festival

Onaj najoriginalniji uživat će u filmovima pristiglih s čak pet kontinenata, družit se s istomišljenicima, sudjelovati u radionicama i razmijeni iskustava sa 78 sretnika koji će se ove godine boriti za titulu najboljeg, ali i biti svjedok koliko se pobjednici Festivala i Revije danas razvijaju u filmskom svijetu. Radi se o programu Nekad laureati Revije, a danas? koji se odvija na Starom gradu Dubovcu i koji je prošle godine imao premijerno izdanje. U sklopu tog programa predstavljamo nekadašnje pobjednike Festivala i Revije koji su danas postali netko i nešto u svijetu filma. Tako ove godine predstavljamo Brunu Mustića, 17-godišnjaka kojem je prošle godine aplaudirao cijeli Zorin dom kada je  za svoj kratki film Red Handed osvojio nagradu za najbolji film na našem žutom festivalu, a ove je godine s našim poznatim glumcima kao što su Robert Kurbaša i Ana Gruica snimio nezavisni dugometražni film Glazbena kutija i time privukao interes medija. Ništa manje vrijedna i filmski hvaljena nije ni Libanonka Jude Chebab. Za svoj film Iza šatora u kojem prikazuje život beduina u šatorima dobila je nagradu za najbolji dokumentarni film 5. Four River Film Festivala. Ona će na Starom gradu Dubovcu predstaviti svoj novi srednjemetražni film Netko iz Bejruta, a koliko je film dobar govori i pobjeda na filmskom festivalu u Abu Dhabiju i prikazivanje na Al Jazeera dokumentarnom filmskom festivalu.

Mnoštva dobrih filmova i u službenoj konkurenciji, a i u popratnom programu ove godine vas čeka u Karlovcu. Stoga vas od 11. do 14. rujna očekujemo na filmskom kuglanju na hit destinaciji za srednjoškolski film!

natječaj filmska revija mladeži four river film festival


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?