Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Pogledajte trailer "Kauboja"

FILMOVI I GLUMCI / OBJAVLJENO: 04.07.2013. / Autor: Moj Film Pogledajte trailer "Kauboja"

Predstava o predstavi je postala film (Kauboji), koji će premijerno biti prikazan na Pula film festivalu.

Šest muškaraca, jedna žena (i njezin brat) okupljaju se s jednim ciljem - napraviti predstavu. Bila bi to vjerojatno još jedna uobičajena priča da ova kazališna družina nije sazdana od antijunaka koji plutaju izgubljeni u vremenu i prostoru, u gradiću u kojem se čini da i sunce zalazi na istoku.

KaubojiKauboji (2013)Cowboysredatelj: Tomislav Mršićuloge: Zivko Anocic, Sasa Anocic, Rakan RushaidatViše informacija o filmu »6.8

Predvođeni Sašom, redateljem koji se nedavno vratio u svoj rodni grad, ova skupina socijalno neadaptiranih naturščika kreće u borbu kako sa svojim demonima tako i sa predrasudama koje ih okružuju u društvu. Za dramaturški predložak odabiru vestern, a jašući na stereotipima žanra o borbi dobra i zla, o sukobu civilizacije i divljine, protagonisti razvijaju svoje životne priče neminovno utječući i mijenjajući jedni druge. Iako, kako vrijeme prolazi, predstava sve više izgleda kao nemoguća misija, gotovo svi njeni akteri je sve više doživljavaju kao metaforu njihovih sudbina te se hvataju za nju kao na priliku života. Ne u egzistencijalnom smislu, već kao priliku da možda po prvi puta u životu dođu do kraja i to kao pobjednik.

Glumačka postava identična onoj iz kazališta, Saša Anočić, Živko Anočić, Matija Antolić, Hrvoje Barišić, Kruno Klabučar, Radovan Ruždjak, Ivana Rushaidat i Rakan Rushaidat, svojski će se potruditi odigrati za vas pravu kaubojsku predstavu, koju ćete uz još mnogo više toga u kinima moći gledati na jesen.

hrvatski film trailer pula film festival Cowboys kauboji


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?