Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Vodimo vas na premijeru novog Almodovarovog filma, Putnici ljubavnici

PREMIJERE I RED CARPET / OBJAVLJENO: 18.04.2013. / Autor: Moj Film Vodimo vas na premijeru novog Almodovarovog filma, Putnici ljubavnici

Od 25. travnja u hrvatskim kinima igra novi film Pedra Almodovara, Putnici ljubavnici (Los amantes pasajeros).

Najnoviji je to film redatelja hitova Sve o mojoj majci, Pričaj s njom, Loš odgoj i Vraćam se. Radi se o šašavoj priči o putnicima jednog aviona koji će se po svoj prilici srušiti, a njima jedino preostaje ispuniti preostalo vrijeme na najbolji mogući način. Računica je jednostavna: sve na što se svodi njihov život jesu sex i smrt.

Putnici ljubavnici: Trailer

Ovaj film označava sedmu suradnju Pedra Almodovara i Antonia Banderasa a petu njegovu sa glumicom Penelope Cruz. No ovo je prvi film Almodovarov film u kojem Cruzova i Banderas glume skupa.

Mnogo je refererenci na osobni svijet Pedra Almodovara u ovom naslovu: ime aviona je Chavela Blanca, referenca na Pedrovu dragu prijateljicu, pjevačicu Chavelu Vargas i na jednu od dragih prijateljica Blancu Sanchez. Ime avionske kompanije Peninsula je skraćeno na Pe, nadimak Penelope Cruz.

Kao i obično, malena uloga i u ovom filmu pripala je Augustinu Almodovaru, redateljevu bratu i producentu filma, koji igra kontrolora na aerodromu na samom kraju filma

Nagradna igra

Poklanjamo 2x2 pozivnice za premijeru filma Putnici ljubavnici koja će se održati u ponedjeljak, 22. travnja u CineStaru Avenue Mall u 20:00, ako znate točan odgovor na postavljeno pitanje:

Sudjeluj u nagradnoj igri

Objava dobitnika - 22.04.2013.

Pozvnice za premijeru filma osvojile su: Martina Knežević i Ana Pušić. Pozivnice se mogu podići na blagajni kina CineStar Avenue Mall, večeras od 19:30. Jedna pozivnica vrijedi za dvije osobe i moguće ih je iskoristiti isključivo za premijeru filma "Putnici ljubavnici" te se ne mogu prenijeti na drugo ime.

Uživajte u filmu!

Pedro Almodovar Penelope Cruz nagradna igra premijera Antonio Banderas nagradnjača Discovery film i Video putnici ljubavnici


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?