Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Vodimo vas na premijeru filma "Pjesma koja ljubav znači"

PREMIJERE I RED CARPET / OBJAVLJENO: 04.07.2014. / Autor: Moj Film Vodimo vas na premijeru filma "Pjesma koja ljubav znači"

Najnoviji film irskog redatelja i scenarista Johna Carneyja (hit film Jednom), "Pjesma koja ljubav znači" komedija je koja pokušava dočarati što je moguće kada se sretnu izgubljene duše.

Gretta (Keira Knightley) i njezin dugogodišnji dečko Dave (Adam Levine) su par još od studentskih dana ali i glazbeni partneri (zajednički pišu i izvode glazbu). Nakon što odsele u New York, Dave potpisuje ugovor s velikom diskografskom kućom. Davea slava dobrano lupi a Gretta usamljena ostaje po strance. Sve se preokreće kada je, baš dok svoju glazbu izvodi u jednom kafiću, zamijeti otpušteni i depresivni glazbeni producent (Mark Ruffalo). A očarava ga njen nebrušeni talent. Kemija koja nastaje između dvoje glazbenika instantna je te nastaje suradnja u kojoj se međusobno se nadopunjavaju i u jednom vrućem newyorškom ljetu stvaraju glazbu koja će im obilježiti živote.

Pjesma koja ljubav znači: Trailer

John Carney najpoznatiji je po hvaljenom (i obožavanom) filmu "Jednom" a koji je 2008. godine osvojio Oscar u kategoriji najbolje originalne pjesme rađene za film. Dakle, kombiniranje romanse i glazbe nije mu strana stvar pa je i ovaj film do sad skupio više nego dovoljno pozitivnih kritika publike i filmskih profesionalaca koji su film pogledali na nizu festivala u Kanadi, Australiji i Sjedinjenim Državama. Vjerojatno najjači adut filma je Mark Ruffalo koji se najbolje snalazi baš u ulogama ljudi koji su na nekakvoj životnoj prekretnici. Ostatak glumačke ekipe jednako je intrigantan. Keira KnightleyCatherine KeenerRob Morrow i Hailee Steinfeld. "Pjesma koja ljubav znači" vjerojatno je na sličnom tragu filma "Jednom" samo ovaj puta s većim budžetom i poznatijim glumcima.

Nagradna igra

U suradnji s Discoveryjem pripremili smo dvije pozivnice (1 vrijedi za 2 osobe željne dijeljenja glazbe i romantike) za svečanu premijeru filma "Pjesma koja ljubav znači". Možete prvi koji će u Hrvatskoj pogledati ovu romantičnu komediju i to u ponedjeljak, 7. srpnja u kinu Cinestar Avenue mall, dvorana 7 s početkom u 20h. Sve što trebate učiniti je točno odgovoriti na pitanje (hint: odgovor potražite u traileru).

Objava dobitnika - 07.07.2014.

Pozivnice za svečanu premijeru filma "Pjesma koja ljubav znači" osvojile su:

  • Biserka Pnučec
  • Mirjana Vidić

Napomena: Pozivnica vrijedi za dvije osobe i može se preuzeti neposredno prije premijere na blagajni kina CineStar Avenue Mall.

nagradna igra Mladen Šagovac nagradnjača Discovery film i Video begin again pjesma koja ljubav znači


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?