Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Vikend kino preporuka: Svećenikova djeca

PREMIJERE I RED CARPET / OBJAVLJENO: 27.12.2012. / Autor: Moj Film Vikend kino preporuka: Svećenikova djeca

Iako sa svojim službenim kino prikazivanjem počinje u četvrtak, 3. siječnja novu komediju Vinka Brešana, "Svećenikova djeca" domaća će publika moći pogledati već ovoga petka (28.12.), subote (29.12.) i nedjelje (30.12.) na po jednoj projekciji dnevno u svim multipleksima Cineplexx i CineStar! Radi se o gradovima Zagreb, Rijeka, Split, Osijek, Šibenik, Varaždin, Dubrovnik i Zadar. U svim tim gradovima nestrpljivi gledatelji moći će među prvima u Hrvatskoj pogledati ovaj novi domaći kino hit!

Svećenikova djeca: Trailer

Krajem prošloga tjedna održana je novinarska projekcija i press konferencija koja je polučila veliko zanimanje svih medija za novi film Vinka Brešana, redatelja najgledanijeg domaćeg kino filma od osamostaljenja "Kako je počeo rat na mom otoku". Prve kritike "Svećenikove djece" su odlične, a što će reći publika vidjet ćemo već nakon ovog pretpremijernog vikenda. Večeras se u kinu Cineplexx Centar Kaptol održava svečana premijera filma.

Svećenikova djeca: Balote

Glavni junak filma je mladi i predani svećenik don Fabijan (Krešimir Mikić) koji u sklopu svoje službe stiže na mali dalmatinski otok - zabrinut zbog rapidnog pada nataliteta on u duhu katoličke vjere započinje neobičnu akciju – bušiti kondome! U njegovoj kućnoj manufakturi uskoro mu se pridružuju dva otočka redikula – trafikant (Nikša Butijer) i mahniti apotekar (Dražen Kühn) te oni zajedničkim snagama ubrzo ukidaju svu postojeću kontracepciju na otoku. Njihova akcija rezultira nizom poroda i vjenčanja što zainteresira i glavnog biskupa koji odluči posjetiti otok...

Cinestar continental film Vinko Brešan premijera cineplexx kako je počeo rat na mom otoku svećenikova djeca


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?