Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Veliki redovi obožavatelja preplavili su Los Angeles uoči svjetske premijere Praskozorja

PREMIJERE I RED CARPET / OBJAVLJENO: 10.11.2012. / Autor: Moj Film Veliki redovi obožavatelja preplavili su Los Angeles uoči svjetske premijere Praskozorja

Obožavatelji Sumrak sage došli su iz cijelog svijeta u Los Angeles kako bi prisustvovali svjetskoj premijeri posljednjeg nastavka filma, koja će se održati u ponedjeljak. Već danas su u velikom broju pristigli u kamp u Downtown LA kako bi zauzeli svoja mjesta pred Nokia Theater- om, ni kiša ih nije omela u njihovom naumu da zauzmu što bolja mjesta kako bi izbliza vidjeli svoje idole. Ako vam se čini da imate deja vu, to je zato što se ova manija ponavljala prilikom svake premijere filmova ove sage koja je postala globalni fenomen. Ovoga puta, više no ikada, obožavatelji su uzbuđeni jer je film Sumrak saga: Praskozorje, 2. dio posljednji nastavak, te ceremonija crvenog tepiha, koja će se održati u ponedjeljak, možda posljednja prilika da obožavatelji na okupu vide sve vampire i vukove. Posebno uzbuđenje vlada oko zajedničkog pojavljivanja Kristen Stewart i Roba Pattinsona.

Praskozorje, 2. dio: Trailer

Ove je godine Summit organizirao kamp za čak 2.200 obožavatelja, dvostruko veći nego prošle godine, što ga čini jednim od najvećih kampova za obožavatelje ikada, a svakako najveći što se tiče Sumrak sage. Studio je isplanirao razna događanja i sadržaje kako bi obožavateljima ove dane čekanja učinio zanimljivima i zabavnima.

Iznimno rijetko biće, kćer Edwarda i Belle Renesmee (Mackenzie Foy), raspaljuje sile koje prijete uništiti obitelj Cullen.  Obitelj Cullen putuje svijetom tražeći podršku jer stižu Volturi. Facinelli objašnjava: "Počinjemo okupljati svjedoke. Nadamo se da ćemo usporiti Volturije dovoljno da objasnimo da nismo stvorili besmrtno dijete vampira nego da se dijete rodilo. Carlisle živi već 350 godina i poznaje mnoštvo ljudi te sad traži da budu svjedoci, zapravo tražeći time da se žrtvuju."

U posljednjem nastavku Sumrak sage prisustvovat ćete epskoj bitci između Cullenovih i Voltura. Krvava bitka do zadnjeg daha, odlučit će sudbine glavnih junaka ove sage!

Pogledajte isječke iz filma i saznajte što vas čeka u epskom finalu najgledanije sage svih vremena:

"Who is With Me"

"The Talk"

"Welcome home"

Ekskluzivno u IMAX- u od 14. studenoga, od 15. studenoga u svim hrvatskim kinima.

Robert Pattinson sumrak sumrak saga twilight praskozorje breaking dawn premijera Kristen Stewart red carpet


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?