Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Svjetska premijera TRAILERA filma "Pirati s Kariba: Nepoznate plime"

PREMIJERE I RED CARPET / OBJAVLJENO: 08.12.2010. / Autor: Moj Film Svjetska premijera TRAILERA filma "Pirati s Kariba: Nepoznate plime"

Kao dio ekskluzivnog eventa pod nazivom “Prvo za obožavatelje Pirata”, koji će se održati 13.12.2010. u AMC Downtown Disney Theatru 12 u Anaheimu u Kaliforniji, vjerni će obožavatelji prvi dobiti priliku pogledati potpuno novi trailer Walt Disneyjevih “Pirata s Kariba: Nepoznate plime” u 3D-u.

Osim što će biti u prilici prvi vidjeti novi trailer “Pirati s Kariba: Nepoznate plime” i uživati u novoj atrakciji tematskog parka Pirati s Kariba, sretni obožavatelji će gostovati i na posebnom piratskom after-partyju te dobiti specijalne poklone - ali ne prije nego što polože “piratsku zakletvu” na ceremoniji na pramcu broda Columbia. Obožavatelji koji dođu na party obučeni kao pirati imat će dodatnu mogućnost osvojiti i posebne nagrade.

Nakon eventa “Prvo za obožavatelje Pirata”, trailer će se premijerno prikazati na Yahoo! Movies, Disney.com i ostalim najvažnijim internetskim stranicama diljem svijeta. Premijerno emitiranje trailera na američkoj televiziji održat će se u sklopu emisije “Entertainment Tonight”.

Film “Pirati s Kariba: Nepoznate plime” sa svojom službenom kino distribucijom u Hrvatskoj započinje 19. svibnja 2011. godine.

Pirati s Kariba trailer Pirates of the Carribean on stranger tides


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?