Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Svečana premijera filma "Glazbena kutija" sutra u Splitu

PREMIJERE I RED CARPET / OBJAVLJENO: 19.12.2013. / Autor: Moj Film Svečana premijera filma "Glazbena kutija" sutra u Splitu

"Glazbena kutija", dugometražni film mladog redatelja Bruna Mustića, premijerno će biti prikazan splitskoj publici ovoga petka 20. prosinca u 19 sati na svečanoj projekciji u kinu Central.

U filmu koji je prošle zime sniman na lokacijama u Splitu i na Braču zvučnu glumačku postavu predvodi legenda hrvatskog glumišta Dara Vukić, zatim Robert Kurbaša i Ana Gruica koji su u filmu utjelovili bračni par, dok je njihova problematična kćer srednjoškolka Zrinka Svetić koja je glavnom ulogom u ovom filmu debitirala na filmskom platnu.

Glazbena kutija
Prizor iz filma "Glazbena kutija"

Ulaznice za premijeru koju će voditi Arijana Ćulina su besplatne, no pošto ih ima ograničen broj potrebno ih je osigurati pozivom na broj 095 533 8215 ili na mail adresu rezervacije@glazbenakutija.com. Usprkos besplatnoj projekciji, premijera filma imati će i humanitarni karakter, jer će se prihod prikupljen od dobrovoljnih priloga donirati splitskoj udruzi za djecu s dislekcijom "DYXY".

Glazbena kutija 2
Prizor iz filma "Glazbena kutija"

"Glazbena kutija" snimljena je u nezavisnoj produkciji, a svoj potpuno besplatan volonterski doprinos dala je čitava ekipa filma: glumačka postava, režija, scenaristi, tehnika, kamermani, montažeri i ton majstori. Riječ je o prvom dugometražnom uratku kojeg je Mustić snimio prošle godine kao 17-godišnjak i prije nego je upisao Akademiju dramske umjetnosti u Zagrebu. Prvi zapaženi uspjeh Bruno je dobio još 2012. godine kada je za svoj kratki "Red Handed" dobio nagradu za najbolji hrvatski film mladih autora na festivalu "Four River Film Festival". 

premijera hrvatski film Robert Kurbaša glazbena kutija Ana Gruica Dara Vukić


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?