Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Queer Zagreb Sezona i Studio Dim predstavljaju: Dvojina

PREMIJERE I RED CARPET / OBJAVLJENO: 10.03.2014. / Autor: Moj Film Queer Zagreb Sezona i Studio Dim predstavljaju: Dvojina

Hrvatska premijera indie ljubavne drame Dvojina (Dual) koju zovu lezbijskom verzijom filma "Before Sunset" predstavlja se zagrebačkoj publici nakon svjetske premijere u Karlovym Varyma.

Dvojina
Prizor iz filma "Dvojina"

Zbog vremenskih neprilika avion iz Danske je prisiljen sletjeti na slovenski aerodrom. Među putnicima je lijepa Dankinja Iben koja na putu do hotela upoznaje Tinu. Vožnja shuttle autobusa je Tinin ljetni posao i iako joj je najprije čudno, prihvati Ibeninu molbu da ju proveze gradom po noći, a iz te vožnje se razvija neočekivan odnos koju unosi vrtoglave promjene u Tinin život. Iskrena ljubavna priča o dvije djevojke koje su se srele u pogrešnom trenutku - no bez obzira na to, susret ih učini sretnijim osobama. Uz prekrasno snimane prizore Ljubljane, kritika ističe i savršeno uklopljen soundtrack danskog indie dua Monkey Cup Dress, čija glazba upotpunjuje atmosferu filma.

Dvojina 2
Prizor iz filma "Dvojina"

Film pogledajte 12. ožujka u 19h i 13. ožujka u 21h u Kinu Europa, Varšavska 3, Zagreb. Ulaznice po cijeni od 25 kuna mogu se kupiti na blagajni kina pola sata prije početka projekcije

Nagradna igra

Točno odgovori na postavljeno pitanje i osvoji 2x2 ulaznice za kino projekciju filma "Dvojina" u kinu Europa, za termin po izboru. 

Objava dobitnika - 11.03.2014.

Po dvije ulaznice osvojili su:

  • Krunoslav Golub (12. ožujka u 19:00 sati)
  • Katarina Rakoš (13. ožujka u 21:00 sati )

Napomena: Ulaznice se mogu preuzeti pola sata prije projekcije, na blagajni kina Europa.

Kino Europa queer zagreb queer sezona queer momenti Dvojina Dual


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?