Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Prvi hrvatski 3D film kreće u kino distribuciju

PREMIJERE I RED CARPET / OBJAVLJENO: 30.04.2013. / Autor: Moj Film Prvi hrvatski 3D film kreće u kino distribuciju

Četvrtak, 9. svibnja 2013. godine ostat će zlatnim slovima upisan u povijest domaće kinematografije - naime, tada u kino distribuciju kreće prvi hrvatski film snimljen u najmodernijoj 3D tehnologiji: "Slučajni prolaznik"! Riječ je o novom filmu redatelja i producenta Joze Patljaka ("Jozef") u kojem su glavne uloge ostvarili Elizabeta Kukić, Igor Hamer i Neven Aljinović - Tot.

"Slučajni prolaznik 3D" svoju je premijeru imao na posljednjem filmskom festivalu u Puli, a riječ je o priči s ruba hrvatskog društva u kojoj mladić iz Zagreba živi skupljajući boce po kantama za smeće i konstantno pokušava pronaći izlaz iz takve situacije. U tome će mu pokušati pomoći sredovječna konobarica s vlastitim osobnim problemima, a zajedno ovaj neobičan par pronaći će svjetlo na kraju tunela... Ili zauvijek ostati u njegovoj tami.

Slučajni prolaznik: Trailer

Iako netipično za takav žanr, film obiluje atraktivnim scenama snimljenim u 3D tehnologiji kakve hrvatska publika na domaćem filmu do sada nikada nije imala prilike vidjeti. Prepun scena snimljenih u eksterijeru (od kojih su neke od najatraktivnijih lokacija Trg bana Josipa Jelačića, Ilica i ulica Marina Držića) film "Slučajni prolaznik" svojom će zamamnom produkcijom uvući gledatelje u svoju priču.

U domaća kina film "Slučajni prolaznik 3D" dolazi 9. svibnja!

3D continental film hrvatski film Jozo Patljak Slučajni prolaznik Elizabeta Kukić Igor Hamer i Neven Aljinović Tot


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?