Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Premijera filma Partneri u Art-kinu Metropolis

PREMIJERE I RED CARPET / OBJAVLJENO: 29.09.2012. / Autor: Moj Film Premijera filma Partneri u Art-kinu Metropolis

U nedjelju, 30. rujna u 20 sati u kinu Metropolis Muzeja suvremene umjetnosti u Zagrebu održat će se premijera francusko-švicarskog kriminalističkog filma Partneri (Complices) redatelja Frédérica Mermouda. U glavnim su ulogama Gilbert Melki, Emmanuelle Devos, Nina Meurisse i Cyril Descours.

Glavni junaci filma, Vincent i Rebecca, zaljubili su se na prvi pogled, no dva mjeseca kasnije on je mrtav, a ona je nestala. Tijekom istrage, koju provode inspektor Hervé i njegova kolegica Karine, na svjetlo dana izlazi naličje Vincentova života - bio je žigolo...

Partneri: Trailer

Svjetska festivalska premijera ovog filma održana je na filmskom festivalu u Locarnu, a hrvatska festivalska premijera na Danima europskog filma u svibnju ove godine. Film se prikazuje u suradnji s Francuskim institutom u Zagrebu.

Redatelj filma Frédéric Mermoud (Sion, Švicarska, 1969) studirao je književnost, filozofiju i jezike na Sveučilištu u Ženevi te umjetnost u Lausannei. Tijekom studija snimio je više kratkih filmova od kojih su najuspješniji L’escalier (2003) i Rachel (2006), a koji su osvojili više nagrada. Partneri su njegov dugometražni prvijenac.

premijera msu art kino metropolis partneri


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?