Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Poznati uživali uz "Dva lica siječnja"

PREMIJERE I RED CARPET / OBJAVLJENO: 27.05.2014. / Autor: Moj Film  Poznati uživali uz "Dva lica siječnja"

Sinoć je u zagrebačkom Cinestaru u Avenue Mallu u sklopu Iskon premijere prvi put prikazan napeti triler 'Dva lica siječnja', u kojem glavne uloge tumače Viggo Mortensen (Gospodari prstenova, Cesta, Povijest nasilja) te Kirsten Dunst (Spiderman, Melankolija, Marie-Antoinette). Film je snimljen po istoimenom romanu Patricije Highsmith u adaptaciji za Oscara nominiranog Hosseina Aminija (Drive). Dva lica siječnja su redateljski debi Hosseina Aminija.

Odlična filmska ekipa i divni grčki eksterijeri na premijeru su privukli brojne poznate osobe. Suzy i Sarah Josipović na premijeru su stigle s Vanjom Mamić, dok je veliki filmski zaljubljenik Nenad Korkut bio u društvu Nataše Dorčić.  Napetom filmu snimljenom po odličnom romanu nisu odoljele ni televizijska voditeljica Jasna Nanut niti modna dizajnerica Marija Cvitanović. Na premijeri su bili i glumci Antonio Franić i Daria Lorenci s pratnjom, a u društvu partnera stigle su voditeljica Lana Pavić te direktorica marketinških komunikacija HT-a Maja Weber.

Dva lica siječnja: Trailer

Iskonove premijere nastaju u suradnji s Discoveryjem, te privlače sve ljubitelje dobrih filmova. Ove godine Iskon je prvi put u Hrvatskoj prikazao uspješnice poput 'Dallas Buyers Cluba' i 'Duži put do dna'.

Film 'Dva lica siječnja' s prikazivanjem u domaćim kinima počinje 29. svibnja.

premijera Viggo Mortensen Kirsten Dunst Discover Film i Video Hossein Amini The Two Faces of January Dva lica siječnja


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?