Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Poklanjamo pozivnice za premijeru filma "Ubijte glasnika"

PREMIJERE I RED CARPET / OBJAVLJENO: 11.12.2014. / Autor: Moj Film Poklanjamo pozivnice za premijeru filma "Ubijte glasnika"

Ubijte glasnika (Kill the messenger) je potresna istinita priča o novinaru Gerryju Webbu, dobitniku Pulitzerove nagrade koji se nije bojao razotkrivati istinu čak ni pod cijenu prijetnje obavještajne agencije, sa zvijezdom Jeremy Rennerom (dvaput nominiran za nagradu Oscar) u naslovnoj ulozi. Napeta triler priča o razotkrivanju tajni visoke politike gdje se glave gube u trenu.

"Možeš li čuvati državnu tajnu?"

Radnja se događa 1990-ih kada je Webb otkrio upletenost CIA-e u preprodaji kokaina po getu diljem SAD-a. Time je skupljan novac za nikaragvanske pobunjenike. Usprkos stalnim prijetnjama da se ostavi " ćorava" posla i prestane istraživati Webb je objavio priču u knjizi Tamni savez. Webb će uskoro morati braniti svoj integritet, svoju obitelj i prije svega svoj život.

Ubijte glasnika: Trailer

Film je u redovnoj kino distribuciji od 1.1. 2015.

Nagradna igra

Poklanjamo 2 pozivnice (1 pozivnica vrijedi za 2 osobe) za svečanu koja se održava 16.12. u Cinestaru Avenue Mall, dvorana 7 u 20h! Dobitnike objavljujemo u ponedjeljak, 15.12, a pozivnice se mogu preuzeti na blagajni kina neposredno prije same premijere.

Objava dobitnika - 16.12.2014.

Pozivnicu za dvije osobe osvojili su:

  • Elma Durić
  • Antonia Paić

Napomena: pozivnice se mogu preuzeti na blagajni kina danas, 16.12. u CineStaru Avenue Mall,  neposredno prije same premijere (20:00).

Čestitke sretnim dobitnicima!

nagradna igra premijera pozivnice nagradnjača Discovery film i Video Ubijte glasnika Kill the Messenger


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?