Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Pobjednik ZFF-a u domaćim kinima

PREMIJERE I RED CARPET / OBJAVLJENO: 20.11.2013. / Autor: Moj Film Pobjednik ZFF-a u domaćim kinima

Ljubitelji odličnih filmova i obožavatelji glazbene skupine Atheist Rap ovoga će tjedna doći na svoje! U domaćim se kinima, naime, od ovoga četvrtka, 21. studenog započinje prikazivati jedan od pobjednika prošlogodišnjeg Zagreb Film Festivala - "Slaughtera Nicka za predsjednika"! Film će se prikazivati ekskluzivno u Cineplexx kinima!

"Slaughtera Nicka za predsjednika" film je o propalom kanadskom glumcu koji igrom sudbine postane glavna zvijezda u Srbiji, a jedan od glavnih događaja u filmu svakako je i koncert glazbene skupine Atheist Rap održan 2009. godine povodom proslave 20-e godišnjice osnivanja ovog popularnog benda. Koncert je poseban zbog toga što mu je prisustvovao Rob Stewart, glavni lik filma "Slaughtera Nicka za predsjednika", a kojeg su članovi skupine opjevali u jednoj od svojih pjesama.

Slaughter Nicka za predsjednika: Trailer

U četvrtak, 21. studenog u zagrebačkom kinu Cineplexx Centar Kaptol održat će se svečana premijera filma "Slaughtera Nicka za predsjednika" povodom koje će, uz niz poznatih domaćih (glazbenih) lica, u Zagreb stići i članovi skupine Atheist Rap. Tom prilikom uz sam film, posjetitelji će moći uživati i u snimci koncerta Atheist Rapa snimljenog 2009. godine u Novom sadu kojim su proslavili 20 godina svog postojanja.

Film "Slaughtera Nicka za predsjednika" u službenu kino distribuciju dolazi u četvrtak, 21. studenog ekskluzivno u Cineplexx kina!

continental film zff cineplexx slaughter nicka za predsjednika rob stewart slaughter nick for president


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?