Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Osvoji pozivnicu za premijeru filma "Dobri dileri iz Dallasa"

PREMIJERE I RED CARPET / OBJAVLJENO: 20.02.2014. / Autor: Moj Film Osvoji pozivnicu za premijeru filma "Dobri dileri iz Dallasa"

U hrvatska kina konačno dolazi hvaljeni film Dobri dileri iz Dallasa redatelja Jean-Marc Valléea.

Dobitnik je dva Zlatna globusa za fascinantne glavnu i sporednu ulogu (Matthew McConaughey i Jared Leto) te je nominiran za čak 6 Oscara u kategorijama najboljeg filma, scenarija, šminke, montaže i glavne i sporedne muške uloge. Impresivan film koji govori o borbi za život, maestralnih glumačkih dosega.

Dallas 1985. Električar i povremeni jahač bikova - Ron Woodroof voli" težak" život: previše puši, pije, uzima kokain i naravno uživa u seksu. On je također i tipičan "seljak" sa rasističkom i homofobnom ideologijom. Kad se na poslu ozlijedi i završi u bolnici doznaje da ima HIV i da će umrijeti u roku 30 dana. Ljut je i gnjevan, pogotovo zato jer ima " pedersku" bolest. Ubrzo doznaje da mu tretman pod nazivom AZT može produljiti život. No AZT terapija je u SAD-u tek u povojima. No umirući čovjek je spreman na borbu, te će iskoristii svaku mogućnost da pribavi "drogu"  koja spašava život.

Dobri dileri iz Dallasa: Trailer

Nagradna igra

Točno odgovorite na postavljeno pitanje i budite prvi koji će pogledati ovaj film i to na svečanoj premijeri koja će se održati u utorak, 25.2. u kinu Cinestar Avenue mall, dvorana 7 u 20h.

Odgovorite na lagano nagradno pitanje u nastavku.

Napomena: Dobitnike objavljeujemo u ponedjeljak, 24. veljače, a pozivnice vrijede isključivo za premijeru filma i mogu se preuzeti na blagajni kina, neposredno prije početka premijere.

Objava dobitnika - 24.02.2014.

Pozivnicu za svečanu premijeru osvojile su:

  • Petra Horvat
  • Ivana Miloš

Čestike sretnim dobitnicama!

nagradna igra premijera nagradnjača Discovery film i Video dobri dileri Dallasa Dallas Buyers Club Dobri dileri iz Dallasa


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?