Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Održana svjetska premijera animiranog hita "Oblačno s ćuftama 2"!

PREMIJERE I RED CARPET / OBJAVLJENO: 24.09.2013. / Autor: Moj Film Održana svjetska premijera animiranog hita "Oblačno s ćuftama 2"!

Ovog je vikenda u Los Angelesu održana svjetska premijera najnovijeg animiranog hita koji nam dolazi direktno iz studija Sony Pictures Animation. Radi se o filmu "Oblačno s ćuftama 2", nastavku istoimenog hita iz 2010. godine koji je na svjetskim kino blagajnama utržio gotovo 250 milijuna dolara i tako postao jedan od najvećih animiranih hitova te godine!

Svečanu premijeru u Los Angelesu pohodile su brojne poznate osobe, a među onima koji su se najviše istaknuli svakako su bili glumci koji su posudili glasove u orginalnoj verziji filma: Neil Patrick Harris, Anna Faris, Kristen Schaal, Bill Hader, Terry Crews te redatelji filma Cody Cameron i Chris Pearn. Od ostalih gostiju premijeri su prisustvovali Cody Simpson, Ali Simpson, Eva Larie, Diamond Phillips, Gina Lee Nolan, Dave Foley, Holly Robinson Peete, Rob Corddry, oskarovka Marcia Gay Harden i mnogi drugi.

Oblačno s ćuftama 2: Trailer

Animirani film "Oblačno s ćuftama 2" u domaćim će se kinima prikazivati u sinkroniziranoj verziji, a među glumcima koji su posudili svoje glasove svakako treba istaknuti Filipa Juričića, Janka Rakoša, Miu Krajcar, Roberta Ugrinu, Bojana Navojeca i Jasnu Palić Picukarić.

Film "Oblačno s ćuftama" u domaća kina dolazi sredinom listopada!

continental film premijera animirani oblačno s ćuftama sony pictures animation


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?