Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Održana svečana premijera filma "Najgora noć u životu"

PREMIJERE I RED CARPET / OBJAVLJENO: 28.05.2014. / Autor: Moj Film Održana svečana premijera filma "Najgora noć u životu"

Svečana premijera filma "Najgora noć u životu” održana je sinoć u kinu Cineplexx Kaptol centra. A mala žuta haljina koju je Tina Katanić, voditeljica i pobjednica showa "Zvijezde pjevaju” odjenula, bila je  u prvom planu. Baš kao i u samom filmu u kojem glavna glumica Elizabeth Banks nakon ludog noćnog provoda prolazi kroz niz zgoda. U prepunom kinu na premijeri ove zabavne američke komedije uživali su i glumica Marija Borić, voditeljice Tea Blažević i Marijana Mikulec te glumac Ozren Opačić, i brojni drugi gosti i uzvanici.

Meghan Miles (Elizabeth Banks) je imala težak dan. Jako težak dan. Pošto nije prošla audiciju za svoj posao iz snova, TV voditeljica iz Los Angelesa odlučuje izići u noćni provod. Budi se u krevetu potpunog neznanca i dobiva poruku da je posao njen ako može stići u TV stanicu do početka emitiranja emisije koja ide uživo. Izgubljena u nepoznatom dijelu grada, bez novca, telefona i automobila, Megan u provokativnoj žutoj haljini upada u niz nezgodnih avantura. Dok bude jurila da stigne na najvažniji razgovor za posao u svom životu, naći će se u društvu dilera droge i prostitutki, i to sve dok je love: policija, bijesni vozač taksija i dječak s nezgodnim stavom.

Najgora noć u životu: Red Band Trailer

Redatelj filma "Najgora noć u životu" Steven Brill podijelio je i nekoliko savjeta za jednu večer koja će i vama zasigurno koristiti:

  • Zapamtite vama važne brojeve telefona! Bar dva. Ovo je jako važno! Znajte brojeve telefone dvoje ljudi koji vam mogu doći i biti od pomoći
  • Nosite novac sa sobom! Premda stajao u čarapi. Ako ne nosite čarape, ne znam što vam je činiti...
  • Nosite i čisti donji veš; ovo je nešto što su nam roditelji govorili, što je samo po sebi lijepa stvar koju možete ponijeti sa sobom za vezu na jednu noć
  • Nemojte provoditi noć u kući neznanca - to je stvar zdravog razuma

Film "Najgora noć u životu" u kinima pogledajte 29. svibnja.

premijera Elizabeth Banks walk of shame najgora noć u životu editus


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?