Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Održana svečana premijera filma "Moj život s Liberaceom"

PREMIJERE I RED CARPET / OBJAVLJENO: 01.10.2013. / Autor: Moj Film Održana svečana premijera filma "Moj život s Liberaceom"

Sinoć je u Cinestaru Novi Zagreb održana HBO Adria svečana premijera novog naslova oskarovca Stevena Soderbergha, Moj život s Liberaceom / Behind the candelabra. Film je produciran od strane HBO-a a domaću svečanu premijeru donio je HBO Adria. Film je dobitnik 11 Emmyja, između ostalih onih za najbolji film, režiju i glavnog glumca. U filmu o životu slavnog pijanista Liberacea, prepliću se slava i bogatstvo, seks i droge, frustracije I plastične operacije. Tako je to izniman uvid u naličje onog što slava i bogatstvo često donose!

Glavne uloge pijanista Liberacea i njegova ljubavnika maestralno su odigrali Michael Douglas i Matt Damon. Film je u redovnoj kino distribuciji od četvrtka, 3.10.2013.

Zagrebačkoj premijeri filma prisustvovali su brojni slavni poput Žanamari Lalić s novim dečkom, novopečenog ljubavnog para Mare Bratoš i Nikše Kušelja, tv voditelja Aleksandra Stankovića  i mnogih drugih.

Cinestar premijera Discovery film i Video Moj život s Liberaceom Behind the Candelabra


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?