Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Održana spektakularna premijera filma Hobit

PREMIJERE I RED CARPET / OBJAVLJENO: 29.11.2012. / Autor: Moj Film Održana spektakularna premijera filma Hobit

Jučer se u Wellingtonu na Novom Zelandu održao jedan od najiščekivanijih događaja 2012. godine: premijera filma Hobit: Neočekivano putovanje (The Hobbit: An Unexpected Journey). Ekipa filma na čelu s Oscarom nagrađenim redateljem Peterom Jacksonom oduševljeno je sudjelovala u svečanosti crvenog tepiha, koji je bio dug čak 500 metara.

Uskoro će i hrvatska publika uživati u spektakularnoj premijeri koja će se održati 11. prosinca u IMAX dvorani CineStara Arena IMAX, a svečanost ćete moći pratiti i putem Interneta.

Hobit: Premijera na Novom Zelandu

Hobit donosi priču mladog Bilbo Bagginsa koji uz pomoć dobrog starog Gandalfa Sivog i čak trinaestorice patuljaka mora pronaći izgubljeno kraljevstvo Erebor, nad čijim zidinama bdije zastrašujući zmaj Smaug. Na svom putu susrest će se sa goblinima, trolovima, vilenjacima, a Bilbo Baggins će upoznati stvorenje koje će mu zauvijek promijeniti život - Golluma.

Ne propustite fantastični svijet Međuzemlja pretpremijerno 12. prosinca u IMAX 3D-u i High Frame Rate 3D-u, a od 13. prosinca u kinima diljem Hrvatske.

premijera Peter Jackson Hobbit red carpet Hobit imax The Hobbit An Unexpected Journey neočekivano putovanje


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?