Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Nagradna igra - Sinkronizirani Mali princ od 5. studenog u hrvatskim kinima!

PREMIJERE I RED CARPET / OBJAVLJENO: 27.10.2015. / Autor: Moj Film Nagradna igra - Sinkronizirani Mali princ od 5. studenog u hrvatskim kinima!

U središtu je zbivanja Djevojčica koju majka polako priprema za svijet odraslih u kojem žive. Djevojčicin susjed je ekscentrični dobronamjerni Avijatičar. On će Djevojčicu upoznati s nevjerojatnim novim svijetom u kojem je sve moguće. Svijetom u koji je on sam davno zakoračio a sve zahvaljujući Malom princu. Tu će započeti putovanje Djevojčice, putovanje u vlastiti izmaštani svijet i u svijet Malog princa. Tu će ona otkriti da je ljudska povezanost ono što je esencija zbivanja a može se vidjeti jedino srcem...

Trailer filma Mali princ

Film je sinkroniziran na hrvatski a glavne uloge tumače: Djevojčica - Mara Picukarić, Mali princ - Maja Niković, Avijatičar - Otokar Levaj i Majka - Olga Pakalović.

Do odlaska u kino još jednom pročitajte nezaboravno remek djelo koje poklanjaju Discovery Film i Mozaik knjiga, ali prije toga odgovorite na jednostavno nagradno pitanje. Uz knjigu, poklanjamo i dvije pozivnice na svečanu premijeru filma "Mali princ" koja će se održati 03. listopada u 19:30h u kinu CineStar Avenue Mall.

Cinestar nagradna igra trailer discovery film Olga Pakalović svečana premijera mali princ mozaik knjiga mara picukarić maja niković otokar levaj


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?