Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

McConaughey i Harrelson u novoj detektivskoj HBO seriji "Pravi detektiv"

PREMIJERE I RED CARPET / OBJAVLJENO: 13.01.2014. / Autor: Moj Film McConaughey i Harrelson u novoj detektivskoj HBO seriji "Pravi detektiv"

Premium filmski kanal HBO s ponosom najavljuje ekskluzivnu premijeru nove serije iz originalne HBO produkcije "Pravi detektiv", koja će premijerno biti prikazana večeras, 13. siječnja u 20.05h na HBO-u. Novi nastavci emitirati će se ponedjeljkom u istom vremenskom terminu.

Drama u kojoj glavne uloge glume Matthew McConaughey i Woody Harrelson prati dvojicu policijskih detektiva iz Louisiane i istražuje njihov osobni i profesionalni odnos tijekom 17-godišnjeg lova na jezivog ritualnog ubojicu. Kako vrijeme odmiče, a taj im misterij mijenja živote i unosi napetost u partnerstvo, svaki od njih mora naučiti kolika je cijena iluzija i odmazde.

Godine 2012. detektivi državne policije Louisiane Rust Cohle i Martin Hart dovedeni su u postaju da se prisjete slučaja ubojstva na kojemu su radili 1995. Kako se istraga u sadašnjici odvija na odvojenim saslušanjima, dva bivša detektiva pričaju priču o svojoj istrazi te ponovno otvaraju nezacijeljene rane i dovode u sumnju svoje navodno rješavanje slučaja bizarnog ritualnog ubojstva 1995. Vremenske se crte isprepleću i spajaju 2012. dok obojica ponovno bivaju uvučena u svijet za koji su vjerovali da su ostavili za sobom. Dok uče o sebi i ubojici, postaje jasno da tama živi na obje strane zakona.

Pogledajte 1. nastavak besplatno

Prva epizoda ove atmosferične dramske serije će u periodu od 13. siječnja do 12. veljače biti dostupna besplatno svim gledateljima u Hrvatskoj putem internet usluge videa na zahtjev HBO GO. Svi koji u tom periodu posjete www.hbogo.hr moći će uživati u seriji i svijetu tame.

Nagradna igra

Do 19. siječnja točno odgovori na postavljeno pitanje u nastavku i imaš priliku osvojiti jednu od 5 muških ili 5 ženskih majica sa temom iz serije "Pravi detektiv". Dobitnike objavljujemo 20. siječnja.

Objava dobitnika - 20.01.2014.

Majicu sa temom "Pravi detektiv" osvojili su:

Muška majica:

  • Nikša Tironi, Trogir
  • Darko Spačal, Velika Gorica
  • Robert Sekulić, Osijek
  • Igor Pureta, Kutina
  • Paola Grzinić, Rijeka

Ženska majica:

  • Martina Matijević, Petrinja
  • Branka Pečurica, Umag
  • Ana Petrinac, Jastrebarsko
  • Tihana Rabuzin, Novi Marof
  • Matea Blažević, Valpovo

Nagrade će biti poslane na adresu koju ste naveli prilikom registracije korisničkog računa.

Čestitamo dobitnicima!

nagradna igra detektiv majica HBO Matthew McConaughey nagradnjača pravi detektiv true detective hbo go seija


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (1)

Natty 21.01.2014. u 10:49:54 A kada će biti proglašenje dobitnika?
Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?