Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Mama Europa: četverogodišnja djevojčica riješila problem Piranskog zaljeva

PREMIJERE I RED CARPET / OBJAVLJENO: 27.02.2014. / Autor: Moj Film Mama Europa: četverogodišnja djevojčica riješila problem Piranskog zaljeva

Film Petre Seliškar 'Mama Europa' o granicama viđenim očima djevojčice Terre 6. ožujka kreće u kino distribuciju diljem Hrvatske. Naoružana putovnicom punom pečata i vrlo jedinstvenom idejom o granicama, četverogodišnja Terra kreće u obračun sa zemljopisnom kartom Europe! U filmu 'Mama Europa' pogledajte kako je Terra za pet minuta riješila problem Piranskog zaljeva!

Film je dosad prikazan na petnaestak festivala, uključujući Međunarodni filmski festival u Rotterdamu, gdje su rasprodane četiri projekcije, a u subotu, 1. ožujka u 19 sati imat će hrvatsku premijeru u regionalnoj konkurenciji 10. ZagrebDoxa. Uz spomenutu službenu premijeru na kojoj će gostovati ekipa filma, 'Mama Europa' se prikazuje i u petak (28. veljače u 14 sati).

Mama Europa: Trailer

Kino pretpremijera održat će se 5. ožujka u Dokukinu Grič. Film će se od 13. ožujka prikazivati u Dubrovniku (Kino Sloboda), a od 14. ožujka u Varaždinu (kino Galerija) i u Rijeci (Art-kino Croatia). Distributer je Restart Label.

dokumentarac dokumentarni dokukino restart Restarted restart label mama europa Petra Seliškar


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?