Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Kotlovina stiže u kina

PREMIJERE I RED CARPET / OBJAVLJENO: 07.09.2011. / Autor: Moj Film Kotlovina stiže u kina

Novi film Tomislava Radića, pobjednik filmskih festivala u Puli i Vukovaru, Kotlovina, stiže u domaća kina ( Zagreb, Rijeka, Osijek ) već sljedećeg tjedna 15. rujna.

U glavnim su ulogama Melita Jurišić, Mirela Brekalo Popović ( nagrada u Puli), Draško Zidar ( nagrada u Puli), Suzana Nikolić te Goran Navojec.

O Filmu

Mlada 40-godišnja udovica Mimi dolazi iz Australije u rodnu Hrvatsku koju je napustila kad su joj bile četiri godine. Konačno će se ujediniti sa svojim starijim sestrama i upoznati ostatak obitelji. Slučajno se upetlja u ljubavnu vezu sa posinkom svoje sestre, a koji je, da bi skandal bio jođ veći, 20 godina mlađi od nje. Iako se ljubavnici trude sakriti svoju vezu, članovi obitelji reagirat će na raznolike načine...

O Redatelju

Tomislav Radi! jedan je od najpoznatijih hrvatskih filmskih, TV i kazališnih redatelja. Režirao je brojne dokumentarce za HTV, a od 1997. do 2000. bio je na čelu Dramskog programa Hrvatske radiotelevizije. Od 1978. do 1997. predavao je glumu i kazališnu režiju na Akademiji dramskih umjetnosti, a od 1981. do 1985. bio je dekan istog fakulteta. Jedan od njegovih novijih filmova „Što je Iva snimila 21. listopada 2003?“ nagrađen je Zlatnom Arenom za najbolji film, režiju i glumce na Pula film festivalu 2006. godine.

Cinestar premijera cinefest vff discovery vukovar film festival goran navojec Draško Zidar Kotlovina Tomislav Radić discovery film video Melita Jurišić Mirela Brekalo Popović Suzana Nikolić


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?