Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Komedija 'Pjesma koja ljubav znači' stigla u hrvatska kina

PREMIJERE I RED CARPET / OBJAVLJENO: 08.07.2014. / Autor: Moj Film Komedija 'Pjesma koja ljubav znači' stigla u hrvatska kina

Komedija "Pjesma koja ljubav znači / Begin again" s Keirom Knightley i Markom Ruffalom u glavnim ulogama stigla je u hrvatska kina, a prvi je put prikazana u sklopu sinoć održane Iskonove premijere u zagrebačkom Avenue Mallu.

Priču o prijateljstvu, glazbi i ljubavi pogledale su mnoge osobe iz javnog života. Barbara Kolar u kinu se srela s kolegom Ivanom Vukušićem, a na Iskonovu premijeru su zajedno stigle urednica i novinarka 'Provjerenog',  jedne od najgledanijih emisija na Novoj TV. Ivana Paradžiković i Danka Derifaj kratko su predahnule od radnih obaveza uz film s odličnim soundtrackom, koji je Universal records poklonio najsretnijim posjetiteljima premijere. 

U društvu prijateljice najnoviji Keirin film pogledala je i sportska urednica Anamarija Vuković, dok je Lana Pavić ljubavnu priču odlučila pogledati u društvu svojeg dečka. Dobro raspoložen i u društvu brata Gorana, na premijeru je stigao i rado viđeni Papageno.

Film "Pjesma koja ljubav znači" s prikazivanjem u domaćim kinima započinje krajem ovog tjedna, a sljedeća premijera u organizaciji Iskona i Discoveryja najavljena je nakon ljetne stanke, kada će posjetitelji imati mogućnost po prvi put u Hrvatskoj vidjeti dugo iščekivani nastavak Sin Cityja u kojem se pojavljuju Jessica Alba, Bruce Willis, Mickey Rourke i drugi proslavljeni holivudski glumci. 

Keira Knightley premijera Mark Ruffallo iskon premijera sin city 2 begin again pjesma koja ljubav znači


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?