Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Kino premijere: Posljednja patrola, Mafijaši starog kova, Smrt čoveka na Balkanu i G. Lazhar

PREMIJERE I RED CARPET / OBJAVLJENO: 14.03.2013. / Autor: Moj Film Kino premijere: Posljednja patrola, Mafijaši starog kova, Smrt čoveka na Balkanu i G. Lazhar

Od danas u kinima pogledajte filmove Posljednja patrola, Mafijaši starog kova, Gospodin Lazhar i Smrt čoveka na Balkanu.

Posljednja patrola: čistokrvni policijski film

"Jedan od najboljih policijskih filmova u povijesti", izjavio je za Posljednju patrolu Dave Aldridge, s BBC RADIO 5 LIVE. Ne bez razloga. Posljednja patrola čistokrvni je policijski film, sniman iz perspektive policajaca, članova bandi, nadzornih kamera, policijskih kamera i civila koji su se našli u unakrsnoj vatri. Ta 360° perspektiva impresivno i neposredno portretira najmračnije i najnasilnije ulice i kutke Los Angelesa, te hrabre policajce i policajke koji njima patroliraju.

Posljednja patrola: Trailer

Scenarist i redatelj David Ayer, autor filmova Dan obuke i Brzi i žestoki, želio je prikazati istinu o svakodnevici policajaca koji rade na ulicama Los Angelesa i pruži rijedak pogled u svijet čuvanja zakona na ulicama, te na stvarnost, hrabrost i suosjećanje tih ljudi.

Vođeni misijom ispunjavanja policijske zakletve i služenja pravdi, policajci Brian Taylor (Jake Gyllenhaal) i Mike Zavala (Michael Peña) postali su kao braća u svakodnevnom nastojanju da im dan na poslu ne bude Posljednja patrola. Kad patrolirate ulicama South Centrala, najopasnijeg dijela Los Angelesa jedino sigurno je da baš ništa nije sigurno. Rotirajuća svijetla, glasne sirene i napetu akciju prati iskren i često humorističan odnos partnera koji većinu vremena provode u patrolnom autu čekajući poziv. U opasnosti djeluju kao jedan, svjesni da svakog trena mogu poginuti...

3 dobitnika Oscara - Pacino, Walken i Arkin u filmu Mafijaši starog kova!

U napetoj akcijskoj komediji Mafijaši starog kova oskarovci Al Pacino, Christopher Walken i Alan Arkin bivši su mafijaši koji organiziraju posljednji nezaboravni zajednički provod. Val (Al Pacino) je otpušten iz zatvora nakon 28 godina na koje je osuđen jer je odbio izdati suučesnike u kriminalu. Dočekuje ga njegov najbolji prijatelj Doc (Christopher Walken), a njih će se dvojica uskoro sresti s još jednim starim prijateljem po imenu Hirsch (Alan Arkin). Osjećajući se bliskijima no ikad, trojica se prijatelja prisjećaju izgubljene i nanovo stečene slobode, odanosti i izdaja, te davno prošlih dana slave. No, unatoč godinama i dalje su itekako sposobni napraviti kaos - meci će letjeti na sve strane kad pokušaju na vrlo smiješan, ali i smion način nadoknaditi desetljeća zločina, droge i seksa koja su propustili.

Mafijaši starog kova: Trailer

Smrt čoveka na Balkanu - antiakcijski film koji ste dugo čekali!

Smrt čoveka na Balkanu nova je crnohumorna komedija Miroslava Momčilovića, autora hitova Kad porastem biću kengur i Sedam i po. Smrt čoveka na Balkanu sniman je iz perspektive web kamere, sve se događa u jednom stanu, u jednom danu. U jednom kadru.

Smrt čoveka na Balkanu: Trailer

Filmsko i životno vrijeme se poklapaju, traju 80 minuta i prate tragikomične događaje u stanu nakon samoubojstva: usamljeni kompozitor izvršava samoubojstvo pred web kamerom svog računala. Privučeni zvukom pucnja u stan dolaze njegovi susjedi, koje provode vrijeme u stanu, čekajući hitnu pomoć i policiju. Čitavo vrijeme ih snima web kamera, a da oni toga nisu ni svjesni. Dok čekaju krate vrijeme hranom, pićem, šahom... Evociraju uspomene na pokojnika, sažalijevaju ga, dižu u nebesa njegovu muziku iako se ne mogu sjetiti njegovog imena... Događaji poprimaju drugi tok nakon što shvate da je kamera na računalu uključena i čitavo vrijeme snima... Polako otkrivamo osobnost pokojnika, kao i jednu širu, satiričnu sliku društva...

Gospodin Lazhar

Bachir Lazhar, alžirski imigrant, zaposli se kao učitelj u kanadskoj osnovnoj školi,na mjestu prethodnika koji je izvršio samoubojstvo. Dok cijeli razred tuguje, potpuno su nesvjesni bolne Bachirove prošlosti te rizika da bude deportiran. Ponizan I skroman čovjek spreman je na zatomljavanje vlastite tragedije ne bi li pomogao učenicima u njihovom šoku i strahu od gubitka.

Cinestar cineplexx kino premijere Smrt čoveka na Balkanu Mafijaši starog kova posljednja patrola


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?