Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

James Bond otvara Cineplexx u Skopju

PREMIJERE I RED CARPET / OBJAVLJENO: 21.11.2012. / Autor: Moj Film James Bond otvara Cineplexx u Skopju

Najveći kino prikazivač u regiji, Cineplexx, od ovoga tjedna osvaja i Makedoniju! U četvrtak, 22. studenog svoja vrata otvara prvo multipleks kino u Skopju, u sklopu trgovačkog centra "Skopje City Mall". Zajedno s partnerima MCF Films i Continental film, Cineplexx Skopje otvorit će se s filmom Skyfall - trenutno najvećim svjetskim blockbusterom koji je do danas utržio preko 670 milijuna dolara, a kojeg je samo u Hrvatskoj pogledalo rekordnih 125 tisuća gledatelja u nepuna tri tjedna kino distribucije!

Cineplexx Skopje otvara se filmom Skyfall

Multipleks s devet dvorana, ukupnog kapaciteta preko 1400 sjedala opremljen je najmodernijom ditigalnom i 3D tehnologijom (Real D) te s uvjerljivo najvećim platnima u zemlji. Sve dvorane sastoje se od najudobnijih sjedala, a najveće platno dimenzija je 14x7,6 metara u dvorani s kapacitetom preko 300 mjesta.

Naš cilj je pružiti jedinstveno filmsko iskustvo Makedoncima zbog kojeg će se rado vraćati u kina. To ćemo postići svojom najmodernijom digitalnom tehnologijom, najudobnijim mogućim sjedalima u svim dvoranama i prikazivanjem najvećih blockbustera

- izjavio je gospodin Christian Langhammer, predsjednik Uprave tvrtke Cineplexx International.

Kino Cineplexx, osim što će biti prvi multipleks u Makedoniji, također će biti i prvo kino koje će omogućiti online rezervaciju ulaznica svojim budućim posjetiteljima te se truditi što više i što češće prikazivati najnovije svjetske filmske hitove kao što su spomenuti Skyfall ili Sumrak saga: Praskozorje (2. dio). Uz Skyfall, kino će se sutra otvoriti i s 3D spektaklom Pijev život redatelja Anga Leeja kojeg već sad smatraju jednim od najozbiljnijih kandidata za predstojeće Oscare.

Uz Skyfall, kino otvara i 3D spektakl "Pijev život"

Otvaranjem Cineplexxa Skopje, tvrtka Cineplexx International će proširiti svoju kino mrežu na još jednu državu regije pa će tako sveukupno imati 42 multipleksa rasprostranjena u Austriji, Italiji, Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji, Crnoj Gori i Makedoniji ukupnog kapacitata 271 kino dvorane i preko 53 tisuća sjedala.

continental film multipleks cineplexx cineplexx skopje


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?