Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

"Inspektor Martin i banda puževa" kreću u redovnu kino distribuciju

PREMIJERE I RED CARPET / OBJAVLJENO: 17.05.2012. / Autor: Moj Film "Inspektor Martin i banda puževa" kreću u redovnu kino distribuciju

Prvi domaći nezavisni dugometražni animirani film snimljen u digitalnoj tehnici Inspektor Martin i banda puževa kreće u redovnu kino distribuciju u kinima diljem Hrvatske od 31. svibnja.

Cjelokupni projekt financiran je privatnim sredstvima, što ga čini prvim nezavisnim dugometražnim animiranim filmom u Hrvatskoj. Film je namijenjen djeci od 5 do 11 godina, ali i njihovim roditeljima i idealan je za prvi odlazak u kino.

Dugometražni animirani film Inspektor Martin i banda puževa (75'), nastao je u produkciji Ater studija i radionice za animaciju Dva lijena psa. Baziran je na ideji Tomislava Zagode (dobitnika nagrade Grigor Vitez za roman Balada o Buginim gaćicama). Režiser je Igor Lepčin, koji je u suradnji sa Sašom Lepčinom, napisao i scenarij.

Inspektor Martin i banda puževa: Trailer

Djeca se identificiraju s inspektorovim istraživačkim duhom, smislom za pravdu i spremnosti da pomogne svima kojima je to potrebno, a roditelji se pronalaze u njegovom načinu rješavanja svakdnevnih problema, čak i kada oni graniče s katastrofom.

Glavnu ulogu, inspektora Martina, tumači Božidar Alić, a sudjeluju još: Ljubomir Kerekeš, Robert Ugrina, Kristijan Ugrina, Baby Dooks, Hrvoje Kečkeš, Branka Cvitković, Jadranka Đokić, Filip Šovagović, Siniša Popović, Miljenko Kokot, Zrinka Vrabec Mojzeš, te niz drugih, odličnih glumaca, dok se po prvi puta na filmu, u ulozi malog puža Silvija, pojavljuje Luka Jaklić.

crtić animirani Robert Ugrina filip šovagović kino distribucija Kristijan Ugrina inspektor martin i banda puževa hrvatski animirani Igor Lepčin Saša Lepčin Božidar Alić Ljubomir Kerekeš Baby Dooks Hrvoje Kečkeš Branka Cvitković Jadranka Đokić Siniša Popović Miljenko Kokot Zrinka Vrabec Mojzeš Luka Jaklić


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?