Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Gotovo 2000 gledatelja pogledalo je Gangstera u vikendu otvaranja

PREMIJERE I RED CARPET / OBJAVLJENO: 11.02.2014. / Autor: Moj Film Gotovo 2000 gledatelja pogledalo je Gangstera u vikendu otvaranja

Gangster te voli, dokumentarna komedija Nebojše Slijepčevića krenula je krajem prošlog tjedna u kino distribuciju u 15 gradova diljem Hrvatske. U prvom vikendu prikazivanja film je pogledao 1951 gledatelj, što je najbolje otvaranje jednog dokumentarnog filma u Hrvatskoj u posljednjem desetljeću i jedan od boljih rezultata hrvatskog filma u posljednjih godinu dana.

Od ukupnog broja gledatelja, gotovo polovina njih film je pogledala u Splitu, a zapaženije rezultate ostvario je u Sinju i Vodicama, što znači da je Gangster najviše pozornosti dosad privukao na domaćem terenu.

Kino distribucija filma uskoro počinje i u Vinkovcima, Gospiću, Sisku, Rijeci, Dubrovniku, Daruvaru, Poreču, Čakovcu, Rovinju, Labinu, Pazinu, Pakracu, Koprivnici i Korčuli. U sklopu svoje mini-turneje, Nediljko Babić i ekipa filma gostovat će na premijernim projekcijama u Rijeci (13. 2), Poreču (14.2.), Rovinju (15.02), Sisku (18.02) i Samoboru (28.02).

Gangster te voli: Trailer

Gangster te voli je film o ljubavnim odnosima u Dalmatinskoj zagori u kojoj protagonist, raspjevani provodadžija široka osmijeha i blistava brka iz Imotskog, Nediljko Babić - Gangster traži muža za lijepu Bugarku Maju. Premda se čini da u Imotskom neženja ima na svakom koraku, ozbiljnog ženika danas je, izgleda, teže pronaći no iglu u plastu sijena...

dokumentarac dokumentarni gangster te voli nebojša slijepčević gangster of love Nediljko Babić


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?