Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Foto: Australska premijera filma "U tami Zvjezdane staze"

PREMIJERE I RED CARPET / OBJAVLJENO: 23.04.2013. / Autor: Moj Film Foto: Australska premijera filma "U tami Zvjezdane staze"

Danas je u Sydneyu održana svečana premijera filma "U tami Zvjezdane staze". Crvenim tepihom prošetali su redatelj filma J.J. Abrams, te glavni glumci Chris Pine, Zachary Quinto i Karl Urban. Pogledajte galeriju fotografija sa premijere.

Kada posada Enterprisea bude pozvana da se vrati kući, otkrije da je nezaustavljiva sila straha unutar vlastitih redova razorila flotu i sve što ona predstavlja, ostavivši naš svijet u kriznom stanju. Odlučan da podmiri osobne račune, kapetan Kirk povede lov u ratnu zonu kako bu zadobio oružje masovnog uništenja u liku jednog jedinog čovjeka.

U tami Zvjezdane staze: Trailer

Kad naši junaci ulete u epsku partiju šaha na život i smrt, ljubav dolazi na kušnju, prijateljstva se razaraju, a žrtvovanja će biti neophodna za dobrobit jedine obitelji koja je Kirku još preostala - njegove posade.

Film "U tami Zvjezdane staze" u IMAX i ostalim kinima počinje sa prikazivanjem 16. svibnja (pretpremijerno od 09. svibnja)

Zachary Quinto premijera Chris Pine Karl Urban Zvjezdane staze j j abrams Star Trek u tami into darkness


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?