Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Film "Sonja i bik" premijerno prikazan u Zagrebu

PREMIJERE I RED CARPET / OBJAVLJENO: 28.11.2012. / Autor: Moj Film Film "Sonja i bik" premijerno prikazan u Zagrebu

Sinoć je pred brojnom zagrebačkom publikom u Cinestaru Branimir Centar premijerno održana projekcija filma Sonja i bik.

Premijeri je nazočio veći dio glumačke kao i filmske ekipe: redateljica Vlatka Vorkapić, glumci Judita Franković, Goran Bogdan, Csilla Barath Bastaić, Barbara Prpić, Iva Šulentić i mnogi drugi. Prilažemo vam par fotografija s premijere za objavu u vašim medijima kao i osnovne informacije o filmu.

Već danas u 20 sati u Cinestaru Split film će biti premijerno predstavljen publici u Splitu, dok od sutra, 29. studenoga, stiže na redovni kino repertoar diljem Hrvatske.

Sonja i bik: Trailer

Komedija 'Sonja i bik' je prvi dugometražni igrani film redateljice Vlatke Vorkapić. Realiziran u produkciji Interfilma i u koprodukciji s Hrvatskom radiotelevizijom, na ovogodišnjem Festivalu igranog filma u Puli ovjenčan je trima nagradama: Vlatka Vorkapić Zlatnom Arenom za najbolji scenarij, Slavica Šnur za kostimografiju te Stanko Kovačić, Damir Martinović i Ivanka Mazurkijević za glazbu.

Sonja i bik: Trailer 2

Zagrepčanka Sonja, vegetarijanka i zagrižena aktivistica, ogorčena je protivnica borbe bikova u Dalmatinskoj zagori što iritira tamošnje stanovnike koji zaključe da se Sonja, bez obzira na silnu deklariranu ljubav prema životinjama, ne bi usudila stati pred bika. Padnu oklade, a izazov Sonji nosi Ante, poznat po svojoj moći uvjeravanja...

Ljubavnu priču Sonje i Ante, uz neizostavan doprinos bika Garonje, ne propustite u kinima diljem Hrvatske od 29. studenoga - 'Sonja i bik' je film koji će vas zasigurno nasmijati do suza!

komedija premijera hrvatski film Goran Bogdan Vlatka Vorkapić Sonja i bik judita franković interfilm


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?