Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Duži put do dna, kraći put do premijere

PREMIJERE I RED CARPET / OBJAVLJENO: 19.03.2014. / Autor: Moj Film Duži put do dna, kraći put do premijere

Film Duži put do dna (A long way down) snimljen je po bestselleru kultnog britanskog književnika Nicka Hornbyja, autora hit romana Hi-FI, Nogometna groznica i Sve zbog jednog dječaka. Bivši James Bond Pierce Brosnan, Toni Collette te zvijezda hit serije "Na putu prema dolje", Aaron Paul glavni su glumci filma koji će vas oboriti s nogu.

Četvero stranaca susreće se na Novogodišnju noć na vrhu jedne londonske zgrade gdje su se zaputili izvršiti samoubojstvo. Na sreću njihovi su planovi o usamljeničkoj smrti uništeni pošto susretnu jedni druge. Hoće li baš svi uspjeti odustati od skoka u smrt i kako će se priča razviti?

Duži put do dna: Trailer

Film u hrvatska kina dolazi  3. travnja!

Nagradna igra

Vodimo te na premijeru filma! Točno odgovori na postavljeno pitanje i imaš priliku osvojiti 2x2 pozivnice za svečanu Iskon premijeru koja će se održati 31. ožujka u kinu Cinestar Avenue Mall, dvorana 7  s početkom u 20h.

Napomena: Dobitnike objavljujemo 31. ožujka 28. ožujka. Pozivnica vrijedi za dvije osobe i može se preuzeti na blagajni kina neposredno prije početka premijere

Objava dobitnika - 28.03.2014.

Pozivnicu za premijeru osvojili su:

  • Andreja Habek, (Zagreb)
  • Kristijan Fabijanić, (Zagreb)

Čestitke sretnim dobitnicima

Pierce Brosnan nagradna igra premijera ulaznice pozivnice Toni Collette nagradnjača Discovery film i Video cinestar avenue mall aaron paul Duži put do dna A long way down


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?