Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

22 Jump Street - Najava koja nije za one slabijih zivaca!

PREMIJERE I RED CARPET / OBJAVLJENO: 24.07.2014. / Autor: Moj Film 22 Jump Street - Najava koja nije za one slabijih zivaca!

Ekskluzivno vam predstavljamo jednominutnu prostačku najavu za akcijsku hit komediju "22 Jump Street", ali vas upozoravamo da ona definitivno nije za one slabijih živaca! Channing Tatum i Jonah Hill vraćaju se ulogama detektiva Jenka i Schmidta koji će nakon srednje škole ovog ljeta "pohađati" fakultet kako bi ušli u trag dilerima koji raspačavaju novu drogu u njihovom gradu.

Akcijsku hit komediju "22 Jump Street" koja je do danas samo u kinima u SAD-u zaradila preko 180 milijuna dolara možete pogledati u domaćim kinima već od danas!

Tv Spot - 22 Jump street

Nakon što su prošli kroz srednju školu (dvaput), policajce Schmidta (Hill) i Jenka (Tatum) očekuju velike stvari nakon što preuzmu tajni zadatak i nađu se na lokalnom fakultetu. Ali kada Jenko upozna svoju srodnu dušu u atletskom timu, a Schimdta preokupiraju predavanja boemske umjetnosti, obojica započinju ozbiljno preispitivati svoje partnerstvo.

Ubrzo se njih dvojica neće samo susresti s problemom rješavanja slučaja zbog kojeg su uopće došli na fakultet - već će morati otkriti posjeduju li volju i želju da stupe u prijateljski odnos kakav imaju stariji, ozbiljni ljudi. Ako uspiju nadvladati adolescenciju i iz mladića postanu muškarci, odlazak na fakultet bi mogla biti najbolja stvar koja im se ikada dogodila.

Kino najava - 22 Jump street

Režiju filma "22 Jump Street" potpisuju Phil Lord i Christopher Miller koji su režirali i prvi nastavak koji je na svjetskim kino blagajnama utržio preko 200 milijuna dolara. Ovaj nastavak do danas je samo u Americi zaradio preko 180 milijuna dolara iz čega se svakako da zaključiti da se radi o još boljem, urnebesnijem i - vjerojatno - bezobraznijem filmu koji je u naša kina stigao upravo danas!

Channing Tatum Phil Lord Jonah Hill novi trailer kino najava 22 jump street christopher miller


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?