Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

"Godine ljubavi" od danas u Cineplexxu Centar Kaptol. Poklanjamo ulaznice!

NAGRADNA IGRA / OBJAVLJENO: 28.06.2012. / Autor: Moj Film "Godine ljubavi" od danas u Cineplexxu Centar Kaptol. Poklanjamo ulaznice!

Od ovog četvrtka ekskluzivno u kinu Cineplexx Centar Kaptol možete pogledati romantičnu komediju „Godine ljubavi“ s Robertom De Nirom i Monicom Bellucci u glavnim ulogama!

Robert De Niro i Monica Bellucci, po prvi put zajedno na filmu, glume jedan od parova u filmu koji na duhovit, zabavan i provokativan način govori o situacijama tipičnim za sve ljubavne odnose.

Godine ljubavi“ sastoje se od tri priče koje prate tri različita, a ipak međusobno povezana para, čije sudbine mijenjaju jedna drugu. Roberto i Sara su na pragu zajedničkog života. Nekoliko dana prije vjenčanja Roberto na poslovnom putu upoznaje šarmantnu djevojku kojoj je nemoguće odoljeti. U međuvremenu, u Rimu, Eliana živi život fatalne žene koja zavodi i muškarce i žene, da bi ih kasnije ucjenjivala. Jedna od njenih žrtava je i Fabio, televizijski voditelj, kome će kratkotrajno zadovoljstvo s Elianom upropastiti obitelj i karijeru. U Elianinoj i Sarinoj zgradi živi i stariji američki profesor koji se zaljubljuje i shvaća da želja i osjećaji ne umiru s godinama.

Godine ljubavi: Trailer

Film „Godine ljubavi“ režirao je Giovanni Veronesi koji je uz Uga Chita potpisnik i scenarija.

Nagradna igra

Poklanjamo 5x2 ulaznice za kino projekciju filma "Godine ljubavi" u kinu Cineplexx Centar Kaptol, ako znate točano odgovor na postavljeno pitanje.

Sudjeluj i nagradnoj igri

Objava dobitnika - 30.06.2012.

Po dvije kino ulaznice za kino projekciju filma "Godine ljubavi" osvojili su:

  • Krunoslav Kregar
  • Korana Delić
  • Nikolina Terzić
  • Silvija Milčić
  • Vedrana Moguljak

Napomena: Dobitnici će ulaznice moći iskoristiti do srijede, 04. srpnja isključivo u kinu Cineplexx Centar Kaptol, uz prethodnu rezervaciju. Ne mogu se prenijeri na drugo ime

Čestitke sretnim dobitnicima

godine ljubavi the ages of love


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?