Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Zlatne maline: 'Pedeset nijansi sive' uvjerljivo najgori film prošle godine

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 01.03.2016. / Autor: Ratko Martinovic Zlatne maline: 'Pedeset nijansi sive' uvjerljivo najgori film prošle godine

Zlatne Maline kao kultni predgovor Oskara i ove godine su podigle priličnu prašinu i interes javnosti, a sve zbog glavnog laureata.

Riječ je o neprikosnovenom 'Pedeset nijansi sive' koji je sav svoj trash materijal istresao na ovim 'nagradama' za najgore filmove protekle godine. Iako se mnogi s time neće složiti, te će poveliki fandom čak izraziti i nezadovoljstvo što film nije bio nominiran na Oskarima - ovo je sasvim realan epilog pošto film doista spada u samo dno prošlogodišnjeg Hollywooda.

Najgori film (kojeg je podijelio s podjednako bizarnim 'Fantastična četvorka' rekvijemom), najgori scenarij, najgori glumac (Jamie Dornan), najgora glumica (Dakota Johnson) te najgori filmski par antinagrade su koje je ovaj uradak požnjeo. Spomenuti superjunački film je pak osvojio priznanje za najgori remake i najgoreg redatelja (Josh Trank). Eddie Redmayne se okrunio kao najgori sporedni glumac ('Jupiter Ascending'), Kaley Cuoco najgora je sporedna glumica, a da sve ne bi prošlo u pljuvačkom okruženju - Stallone je dobio malinu za iskupljenje.

Eddie Redmayne Sylvester Stallone Josh Trank Pedeset nijansi sive Dakota johnson Jamie Dornan fantastična četvorka Zlatne maline


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?