Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Zagreb Film Festival objavio natječaj za prijavu filmova

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 03.03.2012. / Autor: Moj Film Zagreb Film Festival objavio natječaj za prijavu filmova

Objavljen je natječaj za prijavu filmova za natjecateljski program Zagreb Film Festivala čije će se deseto izdanje održati ove godine od 14. do 21. listopada u Zagrebu. Rok za prijave je 15. srpnja, odnosno 15. kolovoza za prijave filmova u program Kockice.

Debitantske, odnosno prve i druge filmove autor(ic)a moguće je prijaviti putem online prijavnice u kategoriji dugometražnog i kratkometražnog igranog filma te dokumentarnog filma. Također, pozivaju se hrvatske autorice i autori da prijave svoje filmove u trajanju do 30 minuta u natjecateljski program Kockice. Rok za prijavu 15. kolovoza vrijedi isključivo za filmove koji se prijavljuju u program Kockice.

Zagreb Film Festival predstavlja debitantske filmove i nove autore u međunarodnoj konkurenciji te nove filmove hrvatskih autora u trajanju do 30 minuta u konkurenciji programa Kockice. U glavnom festivalskom programu dosad su se natjecali redatelji poput Apichatponga Weerasethakula, Lija Yanga, Antona Corbijna, Corneliua Porumboiua, Radua Judea, Joshue Marstona i Paddyja Considinea dok je upravo natjecateljski program Kockica najavio brojna nova imena na domaćoj filmskoj sceni (Matija Kluković, Ivan Goran Vitez, Juraj Lerotić, Sara Hribar, Hana Jušić i dr.).

Pravilnik i prijavnica dostupni su na službenoj stranici Festivala, a za sva ostala pitanja potrebno se obratiti na e-mail: info@zagrebfilmfestival.com.

zff zagreb film festival kockice natječaj prijavnica


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?