Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

VANIMA na radionici na Hvaru

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 07.08.2013. / Autor: Moj Film VANIMA na radionici na Hvaru

Zvjezdice-zemljice bila je ovogodišnja tema Festivala Mali grad FAROS koji se četvrti puta održava u Starom Gradu na Hvaru. Specifičan koncept koji je osmislio naš poznati glumac Kristijan Ugrina, sačinjava savršenu ljetnu zabavu za djecu koja su iz Starog Grada ili tamo ljetuju. Osnovna linija festivala je predstava koju djeca rade tijekom cijelog ljeta i to od priče do premijere, a uz predstavu na istu temu rade se i slikovnica i animirani film. Radionicu animiranog filma ove godine i ove godine su radili voditelji Filmsko-kreativnog studija VANIMA, a pohađalo ju je više od 50 djece od 3 do 15 godina. Iz radionice je nastao skoro petominutni animirani film nazvan "Zvjezdice-zemljice” u kojem je svoju (animiranu) ulogu našao i Kristijan Ugrina.

VANIMA Hvar zvjezdice zemljice

Istovremeno je na filmskoj radionici u Nacionalnom centru tehničke kulture u Kraljevici bio član VANIME Bruno Borovac koji je uz ostale sudionike od Roberta Kriveca učio kako se radi TV reportaža. Bila je to nagrada Bruni koji je na državnoj reviji u Zadru osvojio nagradu za svoj film Uredski rendžer.

VANIMINO radno ljeto završava posjetom Internacionalnom festivalu animiranog filma "Zlatni puž” koji se krajem kolovoza održava u Vranju u Srbiji na kojem VANIMA sudjeluje s nekoliko animiranih filmova.

radionica animirani film vanima


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?