Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

VAFI traži volontere, a SINKI maskotu i logotip

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 09.04.2014. / Autor: Moj Film VAFI traži volontere, a SINKI maskotu i logotip

VAFI i ove godine pruža priliku zainteresiranima da osjete pravu festivalsku atmosferu. Volonteri se traže za sljedeće dužnosti:  tehnička podrška, dočekivanje gostiju, pospremanje dvorana i slično.  Uz rad volontere očekuje rad, zabava, druženje i prilika za sudjelovanje u organizaciji festivala. Organizatori traže energične, fleksibilne, društvene i pouzdane osobe koje će svojim radom pomoći u realizaciji festivala te omogućiti da se izvede na najbolji mogući način i u pozitivnom okruženju.

Majica i iskustvo

Uz dobre uspomena i iskustva VAFI svim volonterima poklanja majicu, zahvalnicu i potvrdu da ste bili vrijedan član tima, a za vrijeme festivala nesmetano ćete se kretati po svim lokacijama.

Web prijava

Sve što trebate je ispuniti formular za prijavu koji se nalazi na www.vafi.hr, a nakon odabira voditeljica volontera će napraviti raspored rada koji će biti organiziran u smjenama. Krajnji rok za prijavu je 15. travnja, a trajanje festivala je od 22.- 27. travnja 2014. godine. Za dodatna pitanja je adresa info@vafi.hr.

Sinki traži maskotu i logotip, a autorima daje 5000 kuna

Sinki - festival sinkronizacije jedinstven je festival u Hrvatskoj posvećen zapostavljenoj grani dramske umjetnosti - sinkronizaciji, a u Varaždinu će prvi put održati od 12. do 15. lipnja.  - Za sve se dijeli nagrada, samo za sinkronizaciju ne i vrijeme je da ispravimo tu nepravdu - rekao je idejni začetnik Sinkija glumac Robert Ugrina.

Sinki je namijenjen djeci, a upravo će oni kroz tri dana trajanja festivala moći gledati nove i stare animirane filmove na velikom platnu i pohađati niz radionica. Varaždin  će tri dana biti zabavno-edukativni centar s naglaskom na sinkronizaciji.

Pomoć Baltazaru

Domaćin ovog prvog Sinkija je svima omiljen profesor Baltazar koji će sve nadzirati, no potrebna mu je pomoć - maskota festivala. Taj će lik komunicirati s djecom i roditeljima tijekom festivala, ali biti i prisutan na plakatima, city lightovima, bannerima... Autoru koji će ponuditi najbolje rješenje organizatori će dati 2500 kuna.

Festival traži i svoj logotip, a autor najboljeg logotipa također će primiti 2500 kuna.

Osnovne odrednice festivala su kreativnost, učenje, zabava i smijeh, a sve u smjeru promoviranja sinkronizacije među svim uzrastima. Dopušteno je korištenje bilo koje boje ili kombinacije boja

- stoji u tekstu natječaja.

Detalje oba natječaja  možete naći na www.sinki.hr. Požurite jer natječaj je otvoren do 11. travnja do ponoći.

festival vafi natječaj volonteri Sinki Festival sinkronizacije


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?