Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

UPOZORENJE: 'Star Wars' recenzija ide u srijedu, no elitna premijera je već sutra

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 15.12.2015. / Autor: Ratko Martinovic UPOZORENJE: 'Star Wars' recenzija ide u srijedu, no elitna premijera je već sutra

Najiščekivaniji film godine i po mnogima veliki potencijal za prestizanje 'Avatara' na komercijalnom broju jedan u povijesti filma sve je bliži premijeri.

Iako je prva projekcija predviđena upravo za 17. prosinac, Cinestar je za hrvatske i europske fanove pretpremijernu projekciju zakazao za ponoć u srijedu, odnosno čak dan ranije od globalne premijere. 'Hype' je dosegnuo nevjerojatne okvire, a embargo na novinarske recenzije ističe istog trenutka kada počinje i ta famozna pretpremijera.

Kako su mnogi pitali kada će van naša recenzija za film, važno je istaknuti sljedeće - i za premijere i pretpremijere postoji dodatna eksluzivna elitna premijera, ona svečana za posebne uzvanike. Kako se ista održava već danas (utorak) - ključno je navesti da jedino novinari i kritičari imaju embargo na pisanje doživljaja. Tako ćete od strane ostalih sretnika imati priliku vidjeti komentare na društvenim mrežama i blogovima, te na IMDB-u. Cinestar nam je kao portalu izašao u susret i naš izvještaj moći ćete pogledati s istekom embarga u srijedu... Inbox će nedvojbeno gorjeti!

Cinestar Star Wars premijera obavijest


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?