Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Tabor se vraća kući!

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 07.05.2013. / Autor: Moj Film Tabor se vraća kući!

Tabor film festival, koji je po dvorcu dobio i svoje ime, nakon par nomadskih godina vraća se na svoju pravu lokaciju. Nekoliko faza i godina opsežnih restauratorskih radova trebalo je da dvorac Veliki Tabor u Desiniću zasja punim sjajem i ponovo bude spreman ugostiti najšarmantniji filmski festival u ovom dijelu Europe.

Festival koji je prije punih jedanaest godina započeo gotovo gerilski, entuzijazmom nekolicine prijatelja i zaljubljenika u kratkometražne filmove, tijekom desetljeća se razvio u respektabilan kulturni događaj koji na jednom mjestu okuplja svjetsku recentnu filmsku produkciju.

Ove godine festival se održava od četvrtka 13. lipnja do nedjelje 16. lipnja 2013. Ponovo se otvaraju vrata Kina Rustica i Kina Tabor Varoš, gdje će se prikazivati najbolje od najboljeg u kratkom metru, i to u svim žanrovskim izričajima. Uz međunarodnu i domaću konkurenciju, Tabor Film Festival predstavlja i četiri gostujuće kinematografije - uz predstavljanje filmova iz Škotske, Turske i Cipra, ovogodišnja zemlja partner TFF-a je Italija.

Osim filmskog programa posjetitelji će moći pratiti predavanja i radionice, a nakon filmskih projekcija svake večeri "na bregu" slijedi glazbeni program s koncertima domaćih i stranih bendova.

Tabor Film Festival doista pruža jedinstven filmski doživljaj - smješten u jednom od najljepših hrvatskih dvoraca i obavijen neodoljivim zelenilom Hrvatskog zagorja prava je prigoda za uživanje u prirodi, kulturi i zabavi tijekom četiri dana ovog festivalskog "produženog" vikenda.

festival tff tabor film festival


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?