Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Tabor Film Festival vodi vas u Veliki Tabor

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 09.07.2012. / Autor: Moj Film Tabor Film Festival vodi vas u Veliki Tabor

Tabor Film Festival, međunarodni je festival kratkometražnog filma, jedinstven u Hrvatskoj, a održava  se od 8. do 14. srpnja u Kumrovcu na lokacijama Spomen dom i Titova vila, dok se svečano otvaranje Festivala tradicionalno održalo u Dvoru Veliki Tabor u Desiniću.

Na najbogatijem programu dosad naći će se: ukupno 100 filmova u četiri programa iz domaće i šest iz međunarodne konkurencije. U domaćoj konkurenciji bit će prikazana i 'Prva dama Dubrave' redateljice Barbare Vekaić i 'Točkica na nosu' redatelja Filipa Mojzeša.

U šest programa međunarodne konkurencije naći će se 56 filmskih naslova iz ukupno 30 države, među kojima svakako vrijedi istaknuti 'Tram', pobjednički film ovogodišnjeg Annecya, najznačajnijeg festivala animacije, zatim kosovski film 'Povratak' koji je ove godine bio u konkurenciji Sundance film festivala, norveški 'Tube Atlanic' koji je bio nomiran za Oscara, eksperimentalni dokumentarac 'Strokkur' vrlo perspektivnog portugalskog redatelja Joao Salaviza, a među filmovima Europske filmske akademije naći će i 'The Wholly Family' proslavljenog britanskog redatelja Terryja Gilliama.

Upoznajte ljepote Zagroja - Bajke na dlanu!

Organizatori festivala za posjetitelje su, osim filmskog, pripremili bogat glazbeni program u večernjem dijelu, obilaske kulturnih i prirodnih ljepota Zagorja, razgledavanje Arhitektonskog parka i Starog sela u Kumrovcu, razgledavanje Muzeja Hrvatskog Zagorja, kupanje na rijeci Sutli i u Tuheljskim toplicama te još mnogo toga. Više informacija o izletima, iznajmljivanju bicikla, besplatnom kampu za posjetitelje i ostalom možete naći na službenim stranicama www.taborfilmfestival.com

Nagradna igra

Poklanjamo vam dvije ulaznice za Veliki Tabor, dvorac u sastavu Muzeja Hrvatskog zagorja, a i mjesto otvaranja Tabor Film Festivala, ako znate točan odgovor na postavljeno pitanje:

Veliki Tabor, jedan je od najbolje sačuvanih kasnosrednjovjekovnih i renesansnih utvrđenih gradova kontinentalne Hrvatske, gradila je plemićka obitelj....?

  • Rattkay
  • Erdödy
  • Oršić

Točan odgovor pošaljite nam na nagrada@moj-film.hr

Napomena

Ulaznice se mogu iskoristiti do završetka festivala, točnije do 14. srpnja, a preuzeti se mogu preuzeti za vrijeme trajanja festivala u Kumrovcu od 11-20h na info punktu u Spomen domu, a od 21 sat kod Titove vile, gdje će se održavati večernje projekcije. Kontakt broj za preuzimanje ulaznica: 091 895 5349 ili 091 893 2023

nagradna igra ulaznice tff tabor film festival nagradnjača veliki tabor


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?