Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Svjetska premijera Papayinog dokumentarca na prestižnom američkom film festivalu

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 28.05.2014. / Autor: Moj Film Svjetska premijera Papayinog dokumentarca na prestižnom američkom film festivalu

Dokumentarni film "Papaya Make Some Noise!" nominiran je na prestižnom Knoxville film&music festivalu za najbolji svjetski dokumentarni film u 2014. Projekcija filma u Knowvilleu 12. lipnja predstavljat će ujedno i njegovu svjetsku premijeru. Papaya se po običaju pobrinula i za dobar provod posjetitelja, pa će tako nakon same projekcije filma održati Papaya Make Some Noise World Premiere Party na kojem će gosti iz svih krajeva svijeta uživati uz ritmove hrvatskog DJ Damir Ludvig-a!

Papaya Make Some Noise!: Trailer

Osim u Americi, ovaj glazbeni dokumentarni film prijavljen je ali i nomiran za najbolji dokumentarni glazbeni film na Starigrad Paklenica Film Festivalu, Vukovar Film Festivalu, Cinema City, San Pedro International Film Festivalu, New York Independent Film Festivalu, Las Vegas Film Festivalu i mnogim dr. Treba napomenuti i kako je film na austrijskom CIFFT-u nominiran u kategoriji najboljih turističkih dokumentaraca na svijetu. CIFFT je međunarodni odbor za izbor najprestižnijih turističkih fimova. Njihov je cilj održavati internacionalnu platformu koja ohrabruje globalni turizam kroz audio i video medije te održati liniju turističke promocije putem pressa i drugih medija.

dokumentarni Papaya make some noise Papaya Zrće


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?