Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Supertoon traži volontere i poziva osnovnoškolce na radionicu fantaskopa!

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 12.07.2013. / Autor: Moj Film Supertoon traži volontere i poziva osnovnoškolce na radionicu fantaskopa!

U tijeku su prijave volontera na 3. izdanje SUPERTOONA - međunarodnog festivala animacije koje će se održati u Šibeniku od 28. srpnja do 2. kolovoza. Ukoliko svojim radom želite pomoći organizacijskom timu u stvaranju festivala, a pritom steći vrijedna festivalska iskustva i dobro se zabaviti uz odličnu animaciju i veselu atmosferu, prijavite se na slave@supertoonfestival.com.  Dodatne informacije o obvezama i pogodnostima za volontere dostupne su ovdje.

Međunarodni festival animacije poziva sve zainteresirane osnovnoškolce da se prijave na Radionicu fantaskopa. Fantaskop je 200 godina stara igračka za animaciju koja će nam poslužiti da se dobro zabavimo, a pritom i naučimo ponešto o ovoj animacijskoj tehnici.

Radionica će se održavati od utorka 30. srpnja do petka 02. kolovoza 2013. u galeriji Sv. Krševan od 10:00 do 12:00 sati. Ukoliko želite sudjelovati i pritom se sjajno zabaviti, prijavite se na e-mail slave@supertoonfestival.com jer je broj polaznika ograničen.

Zagrijavanje za radionicu i natjecateljski program animiranih filmova za djecu počelo je već krajem prošloga tjedna na 53. Međunarodnom dječjem festivalu Šibenik gdje je Supertoon predstavio desetak najboljih filmova za djecu s proteklog izdanja festivala.

Službena stranica festivala

festival radionica natječaj supertoon volontiranje volonteri


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?