Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Sudjeluj na DUFF-u

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 06.05.2014. / Autor: Moj Film Sudjeluj na DUFF-u

Službeno su otvorene prijave za treće izdanje DUff-a, međunarodnog filmskog festivala djece i mladih u dobi do 20 godina iz mediteranskih zemalja koji će se održati od 16. - 19. listopada u Dubrovniku.

Festival okuplja djecu istih godina , ali iz različitih zemalja, sredina, drukčijeg socijalnog statusa i načina života, koja kroz film - najjači medij progovaraju o okruženju u kojem žive, svojim problemima , ali i lijepim stvarima koje ih nadahnjuju.

Prilika je to za mnoge od njih da se po prvi put susretnu sa svojim vršnjacima iz jednog drugog "svijeta" ali i našoj djeci da upoznaju životne prilike vršnjaka kroz njihov rad. "Sva lica Mediterana" - ali očima mladih, izreka je koja možda najbolje ocrtava ideju koja stoji iza cijele koncepcije ovakvog spajanja mladih kroz umjetnost.

Natjecanje se odvija u dvije dobne skupine / do 15 godina i stariji / a nagrade se dodjeljuju u kategorijama animiranog, igranog, dokumentarnog i slobodnog žanra, uz apsolutni Grand prix festivala i dvije nagrade publike - za najbolji film i najbolju animaciju po odabiru djece. 

Pored natjecateljskog programa , na Duff-u možete vidjeti i popratne projekcije , sudjelovati u jednoj od četiri ovogodišnje radionice, zabaviti se na zajedničkom izletu ili večeri, ali i upoznati bogatu kulturnu povijest ovoga kraja.

Uvjete sudjelovanja možete pronaći ovdje, a rok za prijavu vaših radova je 01. kolovoza, a ove godine učinite to online na adresi:

http://duff.kinematografi.org/index.php/hr/duff-2014/prijavnica

festival natječaj prijava DUFF


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?