Moj Film na Facebooku Moj Film na Twitteru

Rasprodano kino i urnebes na plesnom podiju prvog dana 5. FMFS-a

NAGRADE I DOGAĐANJA / OBJAVLJENO: 04.06.2012. / Autor: Moj Film Rasprodano kino i urnebes na plesnom podiju prvog dana 5. FMFS-a

Rasprodanom projekcijom i urnebesnim tulumom u subotu je otvoren jubilarni peti Festival mediteranskog filma Split. Dio publike koji nije na vrijeme stigao kupiti ulaznice hrvatsku premijeru libanonskog filma "A gdje sada?" odgledao je s okolnih zidića i stepenica, a sudeći po završnom aplauzu film redateljice Nadine Labaki bio je baš po guštu splitske publike.

Ponosni smo što će po prvi put na Festivalu inozemni redatelji osobno predstaviti svoje filmove koji se nalaze u našem programu. Ipak najveća novost od ove godine je filmska turneja koja počinje po završetku FMFS-a, a u sklopu koje ćemo filmove prikazati prvo u Zagrebu, a potom i u 12 uglavnom zatvorenih ljetnih kina diljem Dalmacije. Vratiti život u nekadašnja središta kulturnog života malih mjesta biti će pravo zadovoljstvo

- najavio je Alen Munitić, direktor FMFS.

5. FMFS: špica

Peti Festival otvorenim je proglasila Maja Munivrana, pročelnika ureda za kulturu Grada Splita, izrazivši zadovoljstvo što je ovaj relativno mlad projekt već sad toliko prihvaćen i prepoznat od publike.

Velika većina gledatelja nakon projekcije nije sebi uopće postavila pitanje iz naslova prikazanog filma (A gdje sada?), već su se tik uz more pod borovima ljetnog kina ostali zabavljati do sitnih sati.

otvorenje festival fmfs festival mediteranskog filma split kino bačvice a gdje sada goubbiah


Povratak na popis novosti u odabranoj kategoriji

Komentari (0)

Komentiraj članak
Kako biste komentirali članak, morate biti prijavljeni.
Ukoliko nemate korisnički račun, možete se registrirati.

Top Dvd

Top BluRay

Pretraži projekcije

Trenutno u kinima

Koji glumac je najimpresivniji u ulozi žene?